reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
i tu jest roznica miedzy nami, pieszczoszka ;-) Ja mam nadzieje, ze przez moja niezgode na ten stan rzeczy da sie cos zmienic na swiecie :sorry2:Zeby nie zabrzmialo to zbyt utopijnie: przez to, ze w DE coraz wiecej osob zwraca uwage na jakosc jedzenia oferta sklepow i restauracji przez te kilka lat znaczaco sie poprawila :tak:Maly bo maly ale swoj udzial tez w tym mam :-)

jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...
coraz wicej pchaja chemii we wszystko i na prawde ciezko znalezc cos ekologicznego i takiego co nas zadowoli w 100%

zmiana by sie przydała.. ale jak widze co sie dzieje to wadpie coraz bardziej

Ja kby Polskę do tej po..banej unii na siłę nie pchali to byśmy o wiele lepsze i zdrowsze jedzenie mieli,a tak to rencistom -pedofilom w Grecji (tak tam jak się jest pedofilem renta się należy):szok:nasz rząd daje zamiast naszym dzieciom.Wychowujemy dzieci z naszych podatków kształcimy,leczymy ,a dzieci wyjeżdżają.no niektóre z was pewnie w wieku takim,że mogłabym mamą waszą być i za granicą siedzicie.Jako matka też bym chciała aby dziecku jak najlepiej było ale jako obywatel tego państwa wyrażam sprzeciw.Tylko co to da jak niebawem sami starzy ludzie tu zostaną czy dadzą radę nawet protestować

Dobry chleb to moja pasja od zawsze. Jest na szczęście w wiosce pod ZG piekarnia, gdzie jak sie kupi chleb i wlozy do chlabaka, to po kilku dniach on sie nie rozsypuje, nie gnije, nie plesnieje, nie smierdzi - jest wciąż dobry;) Jeździmy po niego specjalnie i kupujemy 3 bochenki - dwa mrozimy - specjalna szuflada w zamrażarce jest na niego przeznaczona;)

W PL kupuje tylko 2 chleby u jednego faceta. Jeden 100% zytni, ciezki, czarny, jem jedna kromke i jestem full. Drugi wiejskie, pachnacy, na wiechrzu chrupiaca, popekana skorka...mmm.
Jak jade do PL to pierwsze co zaliczam z rana to piekarnia :-)

W IE albo kupuje ciemne bulki (wiadomo ze nie pelnoziarniste choc chcialabym) albo chleb ciemny, najlepiej Benus.
W Lidlu jestem raz na jakis czas i zawsze cos kupue pachnacego, nasz kumpel tam pracuje, bulki oni dostaja surowe i wkladaja tylko do pieca. Tutaj akurat ciesze sie z tego co mam..

Martusia - ale moze zaczac. Za dobrym przykladem ludzie ciagna. Jesli kazdy bedzie myslal, ze na nic nie ma wplywu to nigdy nie bedzie lepiej :baffled:

Azula - UE to moim zdaniem wynalazek sluzacy glownie skorumpowanym politykom i koncernom. Zwykli obywatele maja z niego wiecej strat niz zyskow :no:

reklama
Do góry