reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Yolanta wcale dziewczynek nie jest więcej tylko mamy dziewczynek przesadzają z ilością w szafach (wiem po sobie)Różu jest ciut więcej w proporcjach bo producenci i tak starają się róż przemycić np w moim awatarze Amelka w zielonych pajacykach ale i tam różu dodano.Ale nic a nic nie żałuję korzystam z całej palety barw:-),.Dodam ,że moi chłopcy mieli lalkę i wózeczek taki wiklinowy bo wychodzę z założenia ,że większość chłopców będzie tatusiami.Teraz Amelka też będzie mieć i auto i pociąg i samolot nie będę przed córką świata zamykać:-DCo do prania tej oliwki spróbuję i z płynem i z mydłem jak nie da rady będę mieć zapas ścier chyba do końca życia:tak::eek::-):-D;-)

aga: kugela juz wie, bo inwigilowala slubnego przez telefon a i maz nie wyslany na samowolke (za duze ryzyko :-p) lecz uzbrojony w gazetke jednak jeszcze nie widziala naocznie, czy warto byla poganiac malza przy sniadaniu ;-)

aga - z nim nigdy nic nie wiadomo - kupilby albo za duzo albo za malo a najprawdopodobnie nie to, co trzeba. Jakby nie patrzec to chlop i bynajmniej nie metroseksualny :-p Linka wstawie najlepiej jak zobacze na zywo - bede mogla od razu dac recenzje. Moge "zdradzic" ze chodzilo mi o dzinsowe ogrodniczki i cos z kapturem na chlodniejsze dni. Dziec nam wskoczyl w 74 wczesniej niz sobie to wyobrazalismy i teraz blyskiem kupujemy cos na slote. A Lidl ma ten pozytyw, ze ich dzieciece (i nie tylko) ciuszki sa (podobno) przetestowane na rzecz toksyn - to tak jakby dziec zechcial sie polizac :happy:

Kugela pewnie, że są inne kolory, ale te inne kolory to ja teraz Mikołajowi kupuje, a różu nie mogę... Jakąś tęsknotę za tym kolorem chyba odczuwam, bo przez wiele, wiele lat to był mój ulubiony kolor.... Nawet zamówiłam teraz meble do kuchni i co- malinowo-kremowe:)

Gabrys 707.jpg kurtałka, po praniu zauważyłam, że z Zary :-D
Gabrys 710.jpg czapa kupiona dziś
Gabrys 711.jpg czapa kupiona już jakiś czas temu, ale będzie pasować ślicznie

reklama
Yolanta wcale dziewczynek nie jest więcej tylko mamy dziewczynek przesadzają z ilością w szafach (wiem po sobie)Różu jest ciut więcej w proporcjach bo producenci i tak starają się róż przemycić np w moim awatarze Amelka w zielonych pajacykach ale i tam różu dodano.Ale nic a nic nie żałuję korzystam z całej palety barw:-),.Dodam ,że moi chłopcy mieli lalkę i wózeczek taki wiklinowy bo wychodzę z założenia ,że większość chłopców będzie tatusiami.Teraz Amelka też będzie mieć i auto i pociąg i samolot nie będę przed córką świata zamykać:-DCo do prania tej oliwki spróbuję i z płynem i z mydłem jak nie da rady będę mieć zapas ścier chyba do końca życia:tak::eek::-):-D;-)
Jak to bawełna to możesz zaprać mydłem i nastawić pralkę też z proszkiem normalnie na 90 * i powinno puścić

Zobacz załącznik 504635 kurtałka, po praniu zauważyłam, że z Zary :-D
Zobacz załącznik 504636 czapa kupiona dziś
Zobacz załącznik 504637 czapa kupiona już jakiś czas temu, ale będzie pasować ślicznie
śliczna !!!

Do góry