reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Dobra dziewczyny ja z innej beczki czym sprać oliwkę ?.Ręczniczki i kilka czapeczek mam w oliwce.Da się czy raczej te ręczniki potem jedynie jako szmaty do podłogi z tymi plamkami o oliwce będą służyły bo ładne i dobre i jeszcze jakiś maluch mógłby skorzystać ,a tak to doopa zbita:tak:

reklama
Nie pomogę Ci Azula, bo oliwki nie używam właśnie dlatego, że brudząca. Emulsja do ciała nic nie brudzi, więc plam nie ma:) Jedynie na skarpetkach po linomagu, bo mój synuś zawsze przy przebieraniu nóziami macha... Ale tych to nie wiem jak się pozbyć.

Dobra dziewczyny ja z innej beczki czym sprać oliwkę ?.Ręczniczki i kilka czapeczek mam w oliwce.Da się czy raczej te ręczniki potem jedynie jako szmaty do podłogi z tymi plamkami o oliwce będą służyły bo ładne i dobre i jeszcze jakiś maluch mógłby skorzystać ,a tak to doopa zbita:tak:
Oliwka to tłuszcz ,więc powinno puścić w płynie do mycia naczyń w dość ciepłej wodzie.;-):-):-)

Ja swoją też na kolorowo ubieram.
Mam sporo różu ,bo ciężko nawet coś neutralnego kupić ,ale się staram....
Teraz jej kupiłam np: śliczny granatowy kombinezon 2 częściowy (misia) i moim zdaniem wygląda w nim ślicznie.Wkleję zdjęcie na fotka niedługo.
A tu wcześniejsze w niebieskim :tak:

Załączniki

• 20120614221.jpg
    20120614221.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 43
  • 20120928495.jpg
    20120928495.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 40
azula, tez czytalam gdzies ze oliwke plynem do mycia naczyn, ale ja raz probowalam i nie zeszlo :(

odnosnie kolorow to ja lubie mojego w czerwonym :) a raz nawet mial na sobie rozowe swiecace rajstopki bo poszlismy w odwiedziny do kolezanki, nie wzielm torby, Maly mi przesikal pampersa i akurat w jego rozmiarze kolezanka miala tylko te rajstopki po coreczce :)

azula, tez czytalam gdzies ze oliwke plynem do mycia naczyn, ale ja raz probowalam i nie zeszlo :(

odnosnie kolorow to ja lubie mojego w czerwonym :) a raz nawet mial na sobie rozowe swiecace rajstopki bo poszlismy w odwiedziny do kolezanki, nie wzielm torby, Maly mi przesikal pampersa i akurat w jego rozmiarze kolezanka miala tylko te rajstopki po coreczce :)
Jak nie zejdzie w płynie to szare mydło zostaje.
U mnie schodzi bez problemu po 10-15 minutach od zaprania .
Najpierw zapieram nakładając sporą ilość mydła ,a po jakimś czasie spłukuję i tyle.

kiedys w czasie oprowadzania po jakims (bardzo ladnym z reszta) niemieckim zamku przewodnik opowiedzial nam taka historie: kiedys chlopcow ubierano na rozowo a dziewczynki na niebiesko ale zeby zmylic szatana to male ksiazeta ubierano na niebiesko a ksiezniczki na rozowo :-D

teraz sie zaczyna udowadnianie ,ze nie mamy za duzo rozu i nie robimy księżniczek ze swoich corek...

a to rozowa laura na rozowym kocu:-D:-);-)

mala często biora za chlopca nawet jak jest na rozowo... no cóż

Załączniki

• SAM_9373.jpg
    SAM_9373.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry