reklama
azula
Fanka BB :)
Flaurka czasem i różu potrzeba by na świat w różowych barwach spojrzeć ,Fajne u mnie właśnie chyba takie albo podobne były.Podobały mi się ale do niczego mi nie pasowałyPoczekam na myszkę lub Kubusia może być z prosiaczkiem zajefajnym RÓŻOWYM
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
yolanta kurtka wypasiona czapeczki tez fajne !
annte jak mozesz wklej zdjecia
annte jak mozesz wklej zdjecia
natalka1704
A ja kupiłam w Lidlu bluzę z sówkami, rajtuzki z skarpetki, wszystko już przebrane było. Fajne były te sweterki na polarze, ale stwierdziłam, że się chyba nie przyda.
ja tez kupilam te rajtki 2 pary , dresik , i ten sweterek na polarze chcialam polarka ale za cienki był wiec padło na sweter ;-) a ze rozmiarowo wiekszy to nam na dłuzej wszystko starczyDziewczyny ja dzisiaj w Lidlu fajne rajty z ABS-em do raczkowania kupiłam
annte ja bylam po 8 rano a u nas od 7 otwarty i juz poprzebierane duzo było cud ze w ogóle z rozmiarem trafiłam
a wiec donosze, ze spodenki fajne:
LUPILU Baby Jungen Latzhose - Lidl Deutschland - lidl.de
a takie cus okazalo sie badziewne:
Baby-Plüschoverall - Lidl Deutschland - lidl.de
(ale zostawimy i tak, bo innego nie mamy. Mamy rzeczy na 68 i 80 a z 74 posucha a tu za oknem zrobila sie pizdziawa )
LUPILU Baby Jungen Latzhose - Lidl Deutschland - lidl.de
a takie cus okazalo sie badziewne:
Baby-Plüschoverall - Lidl Deutschland - lidl.de
(ale zostawimy i tak, bo innego nie mamy. Mamy rzeczy na 68 i 80 a z 74 posucha a tu za oknem zrobila sie pizdziawa )
she_84
Yolanta, kurteczka extra! czapeczki tez
aksmobulka
Fajne zakupy poczynilyscie.
Jak Azula mowi matki corek szaleja choc ja pzry patryku mialam to samo. Kupowalismy mnostwo i jak teraz na to patrze to wole nie liczyc ile kasy poszlo.
Aga jesli chodzi o chlopiece to mialam takie samo odczucia jak Ty dopoki nie odkrylam dziecego H&M. Maja super ubranka dla chlopcow, modne i super kolory, swietne bajkowe obrazki. A u nas teraz otworzyli pod blokiem wiec moge poszalec a tam ceny sa boskie i nawet nizsze jak w Penney's.
Jesli chodzi o naklejki to szukaj w sklepach za 2eu, my mamy caly pokoj obklejony
W Lidlu nic jeszcze nie kupowalam z ubran. Bulki jedynie moge
Jak Azula mowi matki corek szaleja choc ja pzry patryku mialam to samo. Kupowalismy mnostwo i jak teraz na to patrze to wole nie liczyc ile kasy poszlo.
Aga jesli chodzi o chlopiece to mialam takie samo odczucia jak Ty dopoki nie odkrylam dziecego H&M. Maja super ubranka dla chlopcow, modne i super kolory, swietne bajkowe obrazki. A u nas teraz otworzyli pod blokiem wiec moge poszalec a tam ceny sa boskie i nawet nizsze jak w Penney's.
Jesli chodzi o naklejki to szukaj w sklepach za 2eu, my mamy caly pokoj obklejony
W Lidlu nic jeszcze nie kupowalam z ubran. Bulki jedynie moge
reklama
Podziel się: