reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

A to nasze naklejki - mamy tu tez jakąś rożową małpe;)

Załączniki

• _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3279_zmniejszacz-pl_688790.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3279_zmniejszacz-pl_688790.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Flaurka czasem i różu potrzeba by na świat w różowych barwach spojrzeć ,Fajne :tak:u mnie właśnie chyba takie albo podobne były.Podobały mi się ale do niczego mi nie pasowały:no:Poczekam na myszkę lub Kubusia może być z prosiaczkiem zajefajnym RÓŻOWYM:-D

A ja kupiłam w Lidlu bluzę z sówkami, rajtuzki z skarpetki, wszystko już przebrane było. Fajne były te sweterki na polarze, ale stwierdziłam, że się chyba nie przyda.

A ja kupiłam w Lidlu bluzę z sówkami, rajtuzki z skarpetki, wszystko już przebrane było. Fajne były te sweterki na polarze, ale stwierdziłam, że się chyba nie przyda.

Dziewczyny ja dzisiaj w Lidlu fajne rajty z ABS-em do raczkowania kupiłam :)
ja tez kupilam te rajtki 2 pary , dresik , i ten sweterek na polarze :tak: chcialam polarka ale za cienki był wiec padło na sweter ;-) a ze rozmiarowo wiekszy to nam na dłuzej wszystko starczy:tak:
annte ja bylam po 8 rano a u nas od 7 otwarty i juz poprzebierane duzo było:eek: cud ze w ogóle z rozmiarem trafiłam:cool2:

Fajne zakupy poczynilyscie.
Jak Azula mowi matki corek szaleja choc ja pzry patryku mialam to samo. Kupowalismy mnostwo i jak teraz na to patrze to wole nie liczyc ile kasy poszlo.

Aga jesli chodzi o chlopiece to mialam takie samo odczucia jak Ty dopoki nie odkrylam dziecego H&M. Maja super ubranka dla chlopcow, modne i super kolory, swietne bajkowe obrazki. A u nas teraz otworzyli pod blokiem wiec moge poszalec a tam ceny sa boskie i nawet nizsze jak w Penney's.
Jesli chodzi o naklejki to szukaj w sklepach za 2eu, my mamy caly pokoj obklejony:)

W Lidlu nic jeszcze nie kupowalam z ubran. Bulki jedynie moge;)

reklama
Do góry