aga - my preferujemy komplety - kurtka i spodnie, a to dlatego, że łatwiej dzieciaka rozbierać w razie "w", czy np sklepie - ściągasz tylko kurtkę, a nie cały kombinezon, jak przebierasz to tylko spodnie. poradziłabym Ci, więc kurtkę - szybciej ubierasz, ściagasz, w skpie, u lekarza, w kolejce na mięsnym można ściągnąć, czy rozpiąć bez rozbierania całego szkraba
reklama
azula
Fanka BB :)
Miałam zamiar kupić ale przeczytałam to koleżanka podała link więc ja robię podaj dalej http://dzieci.pl/breedingAid,1295390...puticaid=6f397
andav
Fanka BB :)
azula mam takie- dostalam po dzieciach kuzynki!! juz wiem ze mlody nie bedzie sie nimi bawil! Ale ile jest jeszcze zabawek, rzeczy ktore sa toksyczne a my o tym nie wiemy!
hmm ja o zimie jeszcze nie myslalam ale widze ze pora zaczac a przynajmniej sprawdzic czy te kombinezony co dostalam jeszcze pasuja bo moj pulpet to tez powoli zaczyna nosic rozmiar 74
hmm ja o zimie jeszcze nie myslalam ale widze ze pora zaczac a przynajmniej sprawdzic czy te kombinezony co dostalam jeszcze pasuja bo moj pulpet to tez powoli zaczyna nosic rozmiar 74
andav - w DE i tak masz ulatwione zadanie, bo Niemcy kochaja certyfikowac. Rzeczy z certyfikatami nie sa drozsze od tych bez, nie sa tez 100% bezpieczne ale sa w kazdym razie jakosciowo o niebo lepsze od tych zupelnie nieprzetestowanych. Ja w kazdym razie nie tykam zabawek bez certyfikatow a ubranek bez Öko-Tex-u
My już na zimę, choć pewnie nie całą jesteśmy zaopatrzeni Kombinezon rozm.74 BCM czapka gratis (2599704766) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziś przyszła przesyłka i jestem bardzo zadowolona, kombinezon w bdb stanie, poza plamą na miśku w kapturze (ale do sprania). A cena, same widzicie
Dziś przyszła przesyłka i jestem bardzo zadowolona, kombinezon w bdb stanie, poza plamą na miśku w kapturze (ale do sprania). A cena, same widzicie
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
annte kombinezonik oczywiście śliczny
reklama
Amta tak mi też się podoba:-)
Azula, podoba mi się jak zmieniasz mój nick
Podziel się: