reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a to dzisiejszy zakup DSC07888.jpgDSC07889.jpgDSC07890.jpgDSC07873.jpg
A na zime nie wiem czy kurteczke kupic czy kombinezon.

Załączniki

• DSC07888.jpg
    DSC07888.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 44
Aga bardzo gustowne sweterki .Ja bym kupiła i jedno i drugie.Ale jak budżet ograniczony to kombinezon.Do kurtki jeszcze spodnie ocieplone i butki trzeba:tak:.Ja tam mam więcej bo kupiłam,dostałam i jeszcze dokupiłam.Zresztą przyznaję się bez bicia mam za dużo za dużo i jeszcze raz za DUŻO ale nie potrafię się oprzeć np ta sukienka postanowiłam założyć bo to ostatni moment(dziś założyłam na body) była tylko dziś ubrana.Co prawda większość ubranek jest używana i może dlatego tak szaleję.Czy tylko ja tak mam:-:)szok:?????100_1032.jpg

Azula super sukieneczka , z dziewczynkami lepiej bo sukieneczki letnie mozna i jesiesnia nosic wystarczy nalozyc body z dlugim rekawkiem i rajstopki , tak samo ze spodenkami. Z chlopcem juz tak fajnie nie jest. tylko wykorzystuje teraz bluzki z krotkim rekawkiem bo podspod zakladam body z dlugim i nosi bo sa jeszcze dobre to szkoda odkladac.
Zastanawiam sie wlasnie co mi sie lepiej sprawdzi kurtka czy kombinezon i nie wiem , tu nie ma zim takich jak w Polsce wiec moze lepiej kurteczke bo szybciej sie zalozy. Sama juz nie wiem , moze ktos doradzi.

Ostatnia edycja:
aga wydaje mi sie,ze kurteczka wystarczy,tak jak napisalas, nie ma tam takich zim jak unas,wrazie co zawsze kombinezon mozna dokupic.Zakupy super.

azula sliczna sukieneczka i nie tylko ty tak masz,ja tez mam za duuuzooo ubranek dla Emki.

reklama
Do góry