reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Olisia a no tak, nawet nie zauwazylam.dzieci urodzone 11.05 sa super:-D:-D:-p

Pieszczoszka a jaki rozmiar Laurka teraz nosi?Franio czesc ubranek na 68 a czesc juz na 74.no i ma prawie 8kg

Łał ale kolosów macie:tak:.Amelianka ma pierwszy kupiony na 62 bo on i tak jakby większy się wydaje i potem na 68 i 74 no bo tak mi to wychodzi ten na 62 to teraz kupiłam bo tamte jakieś za duże mi się wydawały .Ona jest drobniutka te 74 to myślę ,że tak koło 9-12 miesięcy dopiero osiągnie.A ubranka śliczne może potem zrobię jakieś foty bo na razie nic nie wyciągam:-D

olisia widze ze ty masz juz full zestaw:) a powiedzice mi co będziecie pod ten kombinezon zakładać??
bo tak sie zastanawiam czy sam pajac wystarczy czy jak??
pieszczoszka wsyztsko zalezy jak bedzie pogoda, bo zakładam ze kombinezon bedziesz miala 1 a nie np cienszy i grubszy, wiec jak np bedzie 5 stopni w zime to zalozysz sam pajac, jak 0 to ubierzesz pod niego body, a jak -5 to dodasz sweterek, -10 dołożysz dodatkowy koc. Nie da sie powiedziec jednoznacznie. Tez zalezy jaki ten kombinezon na grubosc i jak dziekco lubi czy bardzo cieplo czy chłodnawo, zalezy od człowieka. Ale nie martw się, bo nagle sie baaardzo zimno nie zrobi, stopniowo zaczniecie sie uberac coraz cieplej i wypracujecie swoj system.

Yolanta u nas też ich nie ma. Prawdę mówiąc w rossmanie ostatnio żadnych nie było. Chociaż mi lidlowe najbardziej podeszły, ale ich też nie ma :angry:

reklama
a ja uzywam wielorazowych i uwazam ze sa genialne :-) Jednorazowke mialam probke nuka i stiwredzilam ze to badziew odparzajacy brodawki ;-)

Do góry