reklama
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
biustonosze, koszule, sukienki, legginsy. Zapraszam!
biustonosze, koszule, sukienki, legginsy. Zapraszam!
Ollena - ja też się wymęczyłam, ale jak moja matka siedziała mi nad głową i mówiła, że MUSZĘ karmić bo to najlepsze dla dziecka to wyłam i karmiłam, odciągałam. Już byłam w takim stanie, że pomimo cycków jak Pamela nic nie leciało - pogodniłam chłopa po mleko dla małego. Jak wrócił i spróbowałam - to rzeka poleciała - czyli czasami blokada jest u nas w głowie a nie w cysiach.
Stokrotka812
Fanka BB :)
Własnie zastanawiamy się z mężem jaką wanienkę kupić i mam do Was pytanie, czy wanienka z ikei nadaje się dla niemowlaka? Dla przypomnienia : LÄTTSAM Wanienka - IKEA
Stokrotka ta wanienka się generalnie nadaje ale jest mała więc raczej bym odradzała. Ja zdecydowałam się na taką:
Tega Baby Wanienka Aqua Średnia - 102 cm TEGABABY (2280545721) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko nie kupowałam przez allegro bo w sklepie płaciłam chyba 36 zł.
Tega Baby Wanienka Aqua Średnia - 102 cm TEGABABY (2280545721) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko nie kupowałam przez allegro bo w sklepie płaciłam chyba 36 zł.
Stokrotka ta wanienka się generalnie nadaje ale jest mała więc raczej bym odradzała. Ja zdecydowałam się na taką:
Tega bardzo fajna.
Ja zainwestowalam troszke wiecej ale za to wanienka jak nówka teraz po synku dla małej bedzie. Nie trzeba było podtrzymywac niemowlaka w trakcie kąpieli, polecam ONDA BABY ze stelażem allegro.pl/ok-baby-wanienka-onda-evolution-okbaby-i2279000792.html
reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Zastanawiałam się czy te antypoślizgowe wypustki nie urażają niemowlaka? Bo te wasze wanienki mają gładkie dna a ta z ikei właśnie ma wypustki. Fajne są te wasze wanienki, takie kolorowe.
Podziel się: