reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

suse, pieszczoszka ja dlatego nie karmilam..ogromny bol, krew, cala w sobie sie kulilam i wylam razem z dzieckiem. Wolalabym butelka, mm i bez stresu.

reklama
zakupy teściowej..
koszulka Bartiego świetna, ale bluzeczka i spodenki dla hani średnio - niby ładne, ale bluzeczka ma guziczki na pleckach (przerobię) i nie bawełna, a spodenki chyba nie do założenia, bo gumka ciasna:) cóż poradzę..
100_1637.jpg100_1638.jpg

Ollena - ja też się wymęczyłam, ale jak moja matka siedziała mi nad głową i mówiła, że MUSZĘ karmić bo to najlepsze dla dziecka to wyłam i karmiłam, odciągałam. Już byłam w takim stanie, że pomimo cycków jak Pamela nic nie leciało - pogodniłam chłopa po mleko dla małego. Jak wrócił i spróbowałam - to rzeka poleciała - czyli czasami blokada jest u nas w głowie a nie w cysiach.

Stokrotka ta wanienka się generalnie nadaje ale jest mała więc raczej bym odradzała. Ja zdecydowałam się na taką:

Tega Baby Wanienka Aqua Średnia - 102 cm TEGABABY (2280545721) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tega bardzo fajna.
Ja zainwestowalam troszke wiecej ale za to wanienka jak nówka teraz po synku dla małej bedzie. Nie trzeba było podtrzymywac niemowlaka w trakcie kąpieli, polecam ONDA BABY ze stelażem allegro.pl/ok-baby-wanienka-onda-evolution-okbaby-i2279000792.html

reklama
Zastanawiałam się czy te antypoślizgowe wypustki nie urażają niemowlaka? Bo te wasze wanienki mają gładkie dna a ta z ikei właśnie ma wypustki. Fajne są te wasze wanienki, takie kolorowe.

Do góry