reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Teraz moge sie wypowiedziec co do butelek więc: Nuka kompletnie nie akceptuje moja mała Lovi uwielbia;-) a TT średnio hehe;-)
Karolki
Podwójna mama:)
Pieszczoszka znajoma chwalila wlasnie lovi ze takie fajne, jak dla mnie podobne do Aventu chyba nie? Moje starsze dziecie tylko z Nuka tego szerokiego pilotaka dostal , innej nie znal wiec nie mial wyjsciaTy dalas wybor wiec cwaniara mala sama sobie zdecydowala
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
BUTELKA DO KARMIENIA BPA 0% 150ml 0m+ LOVI 21/521 (2264664413) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taka mam z lovi.
Dałam małej wybór butelek zeby widziec z czego sie jej najlepiej i najłatwiej pije
Lovi ma fajny smoczek taki nie typowy wiec sie jej nie dziwie ,ze jej spasował
Dałam małej wybór butelek zeby widziec z czego sie jej najlepiej i najłatwiej pije
Lovi ma fajny smoczek taki nie typowy wiec sie jej nie dziwie ,ze jej spasował
pieszczoszka a dawalas malej smoczek? bo moj Patryk nie chcial (od zawsze warge dolna doil, do dzis zreszta), mam jeden Avent teraz w zestawie z butelkami i nie wiem czy ma znaczenie ksztalt smoczka? bo strasznie mi sie podobaja smoczki DrBrown ale wstrzymuje sie z kupnem. W sumie to zawsze bylam przeciwna smoczkom, chyba wariuje;-))
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ollena dawalam smoczek i wypluwa hehe ale w sumie potrzeby nie ma na smoczek bo nie płacze wogole dziecko idealne puki co...
Musialam sobie dzisiaj zakupic nakladki ochronne na piersi i krem z lanolina wszystko od firmy Madela( polecam)
Trafila mi sie mala pirania ktora jak sie przyssie to mam az lzy w oczach.Moje mikro sutki urosly do rozmiaru stojacych masztow i to po 24 godzinach...po czesci jest to zasluga tych nakladek w ktorych jest otwor ktory ja ciagle naciaga.
Karmienie jest mega praktyczne ale tez i mega bolesne w moim przypadku.Polozna mowila ze powinny sie przyzwyczaic w ciago tygodnia dwuch...walcze aby ta moja ssawka dobrze przybierala na wadze...po dzisiejszym wazeniu i po24 h zycia spadla z wagi startowej spadla jakies 100 gram...tolerancja jest 10% od wagi urodzeniowej.
Trafila mi sie mala pirania ktora jak sie przyssie to mam az lzy w oczach.Moje mikro sutki urosly do rozmiaru stojacych masztow i to po 24 godzinach...po czesci jest to zasluga tych nakladek w ktorych jest otwor ktory ja ciagle naciaga.
Karmienie jest mega praktyczne ale tez i mega bolesne w moim przypadku.Polozna mowila ze powinny sie przyzwyczaic w ciago tygodnia dwuch...walcze aby ta moja ssawka dobrze przybierala na wadze...po dzisiejszym wazeniu i po24 h zycia spadla z wagi startowej spadla jakies 100 gram...tolerancja jest 10% od wagi urodzeniowej.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja kupilam nakladki z aventa ale moja mala nie akceptuje nakladek Woli mi wymeczyc sutki .. tez boli jak cholera. Wygodniejsze dla mnie jest odciaganie i przelewanie do butelki
Podziel się: