reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Pieszczoszka znajoma chwalila wlasnie lovi ze takie fajne, jak dla mnie podobne do Aventu chyba nie? Moje starsze dziecie tylko z Nuka tego szerokiego pilo:-ptaka dostal , innej nie znal wiec nie mial wyjscia:-DTy dalas wybor wiec cwaniara mala sama sobie zdecydowala:-D

pieszczoszka a dawalas malej smoczek? bo moj Patryk nie chcial (od zawsze warge dolna doil, do dzis zreszta), mam jeden Avent teraz w zestawie z butelkami i nie wiem czy ma znaczenie ksztalt smoczka? bo strasznie mi sie podobaja smoczki DrBrown ale wstrzymuje sie z kupnem. W sumie to zawsze bylam przeciwna smoczkom, chyba wariuje;-))

Musialam sobie dzisiaj zakupic nakladki ochronne na piersi i krem z lanolina wszystko od firmy Madela( polecam)
Trafila mi sie mala pirania ktora jak sie przyssie to mam az lzy w oczach.Moje mikro sutki urosly do rozmiaru stojacych masztow i to po 24 godzinach...po czesci jest to zasluga tych nakladek w ktorych jest otwor ktory ja ciagle naciaga.
Karmienie jest mega praktyczne ale tez i mega bolesne w moim przypadku.Polozna mowila ze powinny sie przyzwyczaic w ciago tygodnia dwuch...walcze aby ta moja ssawka dobrze przybierala na wadze...po dzisiejszym wazeniu i po24 h zycia spadla z wagi startowej spadla jakies 100 gram...tolerancja jest 10% od wagi urodzeniowej.

reklama
Do góry