reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

A oto nasza bryka. Na początku kolor mnie nieco przerażał, ale im częściej na niego spoglądam tym bardziej się przekonuje i nawet zaczął mi się podobać (dodam, ze na "żywo" wygląda lepiej).

DSC_2543bb.jpg

DSC_2544bb.jpg

DSC_2546bb.jpg

DSC_2549bb.jpg

DSC_2550bb.jpg

Muszę jeszcze dokupić adaptery i fotelik, ale to po przypływie gotówki ;)

reklama
gia to był moj faworyt no ale troche kosztował nawet uzywany i musiłąm sobie odpuscic:-( bardzo mi sie podobaja Mutsy
Śliczny jest

Olisiaa na nówkę to ja na pewno bym sobie nie pozwoliła, bo cena stanowczo za wysoka, ale mając kilkutygodniowy nakaz leżenia plackiem przeglądałam sporo ofert w poszukiwaniu jakiejś dobrej okazji i trafiłam :-D. Co prawda zastanawialiśmy się czy brać używany czy jednak jakiś nowy na który nas stać, ale powiem, że nie żałuję :-D.

Gia super kolorek do tego wiele różnych kolorków dodać się da i nie będą się gryzły.Mi się bardzo podoba i wózek i kolorek

reklama
Do góry