reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Co do lozeczka turystycznego my mamy takie z taka wstawka dla noworodka tzm podwieszna podloga czy jakos tak:tak:Mmay do niego tez przewijak i tak prosta karuzele jakby(nie kreci sie) i jeszcze przybornik na pieluchy np:tak:

Ja własnie wrociłam z dzieciowych zakupow. Nabyłam 10 pieluch tetrowych, gruszke do noska, reczniczek kapielowy:-) jestem zadowolona bo czas konczyc robienie wyprawki. Jeszcze kocyk dzisiaj zamowie :-)

A więc tak to jest nasze jedyne łóżeczko miałam szczebelkowe dla bartka ale teraz nie mam zamiaru go używać , przy pierwszym też jakoś w 3-4 miesciacu kupiłam turystyczne , było dla mnie wygodniejsze ....

To jasne ,że mam materac dodatkowo normalny przecież nie połóże dziecka na tym twardym które są w turystycznych....:happy2:

Lóżeczko ktore zakupiłam ma regulowane wysokości , wiec na poczatek leży na takiej wysokości jak w łózeczku drewnianym ...

Z racji ,żę Bartek nie przespał ani dnia znami w łóżku ( tak postanowiliscmy i trzymalismy sie tego )
łóżeczko turystyczne przydalo bardzo sie na wyjazdy , czy noclegi u babć , teraz mam zamiar tak samo postępować chodzi o spanie z dzieckiem więc zakupilam od razu turystyczne i juz mam po problemie zmieniania za jakiś czas...

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC CARETERO GRANDE 2012 (2236795517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to łożeczko

MATERAC KOKOS-GRYKA-PIANKA 140x70 ŁÓŻECZKO (2227174653) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i taki materac osobno kupiony

ja muszę z czasem o takim turystycznym łóżeczko pomyśleć.. dobre na wyjazdy.
a ja dziś kupiłam:

-gaziki nasączone do pępka 10sztuk.
-pieluchy tetrowe 10 sztuk
-pieluszki flanelowe 4sztuki
-chusteczki nasączone bella 2 opakowania
-szczoteczka do mycia butelek
-aspirator do noska
-majtki poporodowe baby ono( jednorazowe i wielorazowe)
-butelka 260ml TT
-sudocrem
-uniwersalna moskitiera do wózka
-pojemnik na mleko matki z pokrywkami 4 sztuki
-noseFrida spray do noska

DSC00340.jpgDSC00341.jpgDSC00342.jpgDSC00343.jpgDSC00344.jpg
wczorajsze zakupy, wybaczcie jakość, ale nie mogę znaleźć baterii do aparatu i robiłam telefonem..

reklama
he zaszalałam bo fajna hurtownie znalazłam !!! na prawdę ceny niskie niesamowicie !!!
a torba do szpitala dalej nie spakowana bo nie mam wszystkiego.. zeby mnie cos czasem nie zaskoczylo hehe

zaneta super zakupy:-D

Do góry