reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

elvie rozumiem. Ja mam kilka rzeczy wiekszych, ale reszta w PL, zreszta cieszy mnie fakt ze wielkie zakupy bede robic po porodzie, bo bede znala plec no i cala letnia garderoba nas czeka:-) zreszta dla starszaka tez, choc dla niego powoli kompletuje. Juz sie ciesze na mysl tych bodziakow cudownych i roznych takich, o sukienkach nie marze raczej, jeste realistka ;)

Dziewczyny niektore z Was to juz na wylocie mozna rzec!

reklama
myślę, że b. fajna, ale kupując coś z szarego materiału trzeba się liczyć z tym, że każdą kroplę potu, mleka, czy krwi będzie widać jakby była święcącym neonem;)
poza tym podoba mi się - przyjemna, zapięcia wydają się fajne, długość też..

ja mam jedna szarą koszule a teraz może kupie ten taki morski kolor.. ogólnie te koszule tylko do szpitala bede miec bo na codzien nie umiala bym w takim czyms spać.. raz ,że w blokach to jest zawsze ciepło a dwa,że nie wygodnie by mi było.

she - mebelki śliczne!!

pieszczoszka - te koszule to dziadostwo, zapocisz się w tych sztucznościach. Zwracaj uwagę by było napisane w aukcji, że materiał to 100% bawełny. Ja mam same szare do karmienia, różnią się tylko obrazkami i kolorem rękawów i jestem z nich zadowolona.

reklama
Mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi ale polskie porodowki poza granicami sa powiedzmy wysmiewane za te koszulki z motywami bajkowo zwierzecymi.Jak sie wchodzi na oddzial gin. To tam kazda panna smiga w takiej slodkiej koszulce z misiem lub zyrafka.Dla mnie odpada.

Do góry