reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Materacyk kupimy taki jak do normalnego łóżeczka a jeśli chodzi o miejsce to u nas sprawa wygląda tak że niestety nie mamy miejsca żeby postawić w jednym miejscu normalne łóżeczko bo mamy bardzo nieustawny pokój. Kombinowaliśmy już na wszelkie możliwe sposoby ale niestety się nie da:no: bo gdziekolwiek by się go nie postawiło to zablokuje dojście do czegoś, więc jedynym rozwiązaniem jest łóżeczko turystyczne które będę mogła sama przesunąć. Chyba że macie pomysł na inne rozwiązania?

reklama
Materacyk kupimy taki jak do normalnego łóżeczka a jeśli chodzi o miejsce to u nas sprawa wygląda tak że niestety nie mamy miejsca żeby postawić w jednym miejscu normalne łóżeczko bo mamy bardzo nieustawny pokój. Kombinowaliśmy już na wszelkie możliwe sposoby ale niestety się nie da:no: bo gdziekolwiek by się go nie postawiło to zablokuje dojście do czegoś, więc jedynym rozwiązaniem jest łóżeczko turystyczne które będę mogła sama przesunąć. Chyba że macie pomysł na inne rozwiązania?
Do każdego normalnego możesz przecież zamontować kółka i też bez problemu przesuniesz:tak:

Tak jak elvie pisze - "normalne" z kółkami i będziesz szczęśliwa - te turystyczne nie maja regulowanych spodów zazwyczaj i trzeba sie za każdym razem schylać w pół, żeby dziecko podnieść, położyć, poklepać, poprawić... Twój kręgosłup się wścieknie.

Moje łóżeczko też ma takie kółka. Można prowadzać w tą i z powrotem:) mocca_opbok.jpg

Ja mialam turystyczne i bylo wieksze niz standardowe 120x60.Po kilku tygodniach zmienilismy na normalne poniewaz maly sam sie budzil obracajac sie w tym niestabilnym lozeczku a w szczegolnosci jak przejezdzal raczka przez ta siatke.Jak dla mnie niewypal.Dobre tylko na awaryjne sytuacje.

Komplecik super. My ju z generalnie z ubrankowe minimum mamy, jeszcze na pewno coś dostaniemy. Ale oczywiście jak jesteśmy gdzieś na zakupach to czasem coś upolujemy. To np. wczorajsze łupy:

Zobacz załącznik 452672Zobacz załącznik 452673

Koszulka jest większa ale ponieważ z mężem bardzo lubimy AC DC to kupiliśmy na zaś :) A bodziaki to tak dla dowartościowania się ;-)

Witam Majoweczki!!!
Dziewczyny gratuluje super zakupow.

Katasza gdzie kupilas ta koszulke AC /DC??

Ostatnia edycja:
Paula wkleilas mi aukcje z allegro z jakimis skarpetkami itp. Nie wiem o co kaman ;)

Elvie co to za ubranko wyprawkowe na 62cm? maluch taki duzy bedzie na start?;)

Co do lozeczka turystycznego to my np mamy bardzo stabilne z Graco, stwietne jest. No ale niestety bez regulacji materaca wiec pierwsze miesiace kolyska a zaraz po lozeczko turyst. Ja go uwielbiam, dla mnie te szczebelkowe straszne sa, dziecko uderza sie w glowe przy siadaniu, wstawaniu itp. Mielismy zwykle szczebelkowe moze miesiac, zaraz wymienione zostalo na to GRaco.

Karolki fajny ten wozek, gondola wyglada na duza.
A ubranko fajne, oprocz czapeczki z uszami, ale ja jestem na nie uczulona ;-)

No i jesli KArolki ma odwazny kolor wozka to jaki jest ten? ;-)
buggy.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry