reklama
Wybrałam wreszcie wyprawkowe ubranko dla Maćka - będzie króliczkiem;-)
KOALA komplet PEPE 4-CZĘŚCI wyprawka r.62 CHRZEST (2219900232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOALA komplet PEPE 4-CZĘŚCI wyprawka r.62 CHRZEST (2219900232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
uroczy ten komplecik
Komplecik super. My ju z generalnie z ubrankowe minimum mamy, jeszcze na pewno coś dostaniemy. Ale oczywiście jak jesteśmy gdzieś na zakupach to czasem coś upolujemy. To np. wczorajsze łupy:
Koszulka jest większa ale ponieważ z mężem bardzo lubimy AC DC to kupiliśmy na zaś A bodziaki to tak dla dowartościowania się ;-)
Koszulka jest większa ale ponieważ z mężem bardzo lubimy AC DC to kupiliśmy na zaś A bodziaki to tak dla dowartościowania się ;-)
Paula21
Grudzień '07
Katasza bodziaki słodkie!!! :-)
elvie kruliczek normalnie będzie do schrupania
Po koszulę i cienki szlafrok przejdę się w czwartek na targ ;-) może coś będzie ciekawego
Miałam zdać relację o kocykach!!! Są świetne. Przepłukałam w płynie do płukania więc już czekają na właścicielkę :-) włalaa...
komoda już złożona od ponad tygodnia... więc się wietrzy i po mału zapełnia
elvie kruliczek normalnie będzie do schrupania
Po koszulę i cienki szlafrok przejdę się w czwartek na targ ;-) może coś będzie ciekawego
Miałam zdać relację o kocykach!!! Są świetne. Przepłukałam w płynie do płukania więc już czekają na właścicielkę :-) włalaa...
komoda już złożona od ponad tygodnia... więc się wietrzy i po mału zapełnia
natalka1704
Fanka BB :)
dziewczyny super zakupy :-)
katasza te body z hm mi sie tez podobaja
elvie słodki ten komplet
paula fioletowy kocyk z małpka super
katasza te body z hm mi sie tez podobaja
elvie słodki ten komplet
paula fioletowy kocyk z małpka super
Katasza bodziaki rewelacja
Paula21 śliczne te kocyki przyszły chyba skusze sie i tez sobie zamowie od tego allegrowicza. Jezeli mogłabym Cie poprosic o ponowne wklejenie linkow bede wdzieczna bo nie chce mi sie cofac tyle stron i szukac linku
Paula21 śliczne te kocyki przyszły chyba skusze sie i tez sobie zamowie od tego allegrowicza. Jezeli mogłabym Cie poprosic o ponowne wklejenie linkow bede wdzieczna bo nie chce mi sie cofac tyle stron i szukac linku
reklama
Podziel się: