reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
agushka super zakupy dzieki za wklejenie fotek.
Kupiłam wczoraj na allegro dwie koszule do karmienia i chciałam Wam przy okazji polecić, bo są super. Przy Lence miałam kilka, ale tylko z tych firmy Viennetta Secret byłam zadowolona i do dziś wyglądają jak nowe podczas gdy z innych obrazki się pościerały, materiał porozciągał i po kilku praniach nadawały się do kosza. Wszystkie te do 20zł to dziadostwo totalne, zapocić się można, więc lepiej 12zł dołożyć i mieć komfort
Hejka.
Tatus w sobotę przywiózł ,,furę"))) Jedo 4Fyn DS kolorek 173Cl. Fotelik wzięliśmy krwistą czerwień- Fajnie wygląda na stelażu wózka. Także własciwie wszystko mamy .Posciel do wózka albo chciaz jakas podusie musze jeszcze wyszukac. Wiecie co cos zle suwaczek mi działa..hehe.. wg lekarza, miesiaczki itd jutro zaczyna sie 35 tydzien, a na suwaczku mam 33tydz i 6 dzien. .
Tatus w sobotę przywiózł ,,furę"))) Jedo 4Fyn DS kolorek 173Cl. Fotelik wzięliśmy krwistą czerwień- Fajnie wygląda na stelażu wózka. Także własciwie wszystko mamy .Posciel do wózka albo chciaz jakas podusie musze jeszcze wyszukac. Wiecie co cos zle suwaczek mi działa..hehe.. wg lekarza, miesiaczki itd jutro zaczyna sie 35 tydzien, a na suwaczku mam 33tydz i 6 dzien. .
Elipaw,wózeczek Jedo jest rewelacyjny gratuluję wyboru my korzystamy z niego od półtora roku a wygląda jak nowy, teraz dokupilsmy dostawkę do niego i nadal bedziemy z niego korzystać Stas bedzie woził się w dostawce a Kazik w gondoli fotelik mamy Recaro, z przyjsciówkami do stelaza jedo, ale ponoc foteliki jedo tez sa swietne
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
elvie a jaka zamowilas? mozesz wkleic linka
Witaj
To super. Na poczatku napaliłam się na bexę 4 kołową. Ale jakosc wykonania i podobno awaryjnosc tego wózka sprawiła,ze rozmysliłam się. A jedo spodobało mi się- duza gondola, fajna spacerówka i stelaz. I jeszcze jak na te gabaryty nie jest mega ciezki. Z synkiem jezdziłam smart duo combi emmaljunga. Gondola super. Merc ale spacerowka koszmar. Zamieniłam na Nomada Jane. Jedo ma skretne kółka i ładnie sie blokują. Dziekuje Ci za opinie)))
To super. Na poczatku napaliłam się na bexę 4 kołową. Ale jakosc wykonania i podobno awaryjnosc tego wózka sprawiła,ze rozmysliłam się. A jedo spodobało mi się- duza gondola, fajna spacerówka i stelaz. I jeszcze jak na te gabaryty nie jest mega ciezki. Z synkiem jezdziłam smart duo combi emmaljunga. Gondola super. Merc ale spacerowka koszmar. Zamieniłam na Nomada Jane. Jedo ma skretne kółka i ładnie sie blokują. Dziekuje Ci za opinie)))
Bardzo proszę To z resztą nie tylko moja opinia, kilka moich kolezanek widząc nasz wózeczek zakupiło dla swoich maluszków takze jedo i nie słyszałam ani jednej negatywnej oceny. Świetnie sprawdza się zarówno w mieście jak i na leśnych ścieżkach. Życzę miłego użytkowania
azula
Fanka BB :)
Czy w Jedo flyn jest tak samo duża gondola jak w clasica? Różnią się chyba tymi skrętnymi kołami.Mnie to właśnie ze względu na dużą gondolkę się spodobały jedo. Emaljunga też była brana pod uwagę(ale już nie ta cena) no i roan.Właśnie dość klasyczne z obszerną gondolą .Mnie skrętne koła by raczej nie urządały bo chcę często po polnych dróżkach spacerować.
reklama
Jedo CLassic i Freeline rózni się jedynie budką. Tak mi sie wydaje jak oglądałam w sklepie . I kolorystyka jest ciut inna. Na budce w wersji freeline sa dwa,,wywietrzniki" szyberdachy)). W classic jest jeden z tyłu. Mi osobiscie to wystarczyło. W obu stelaże sa takie same. jest kilka kolorów do wyboru/mysle o stelazu/. Koła w obu sa pompowane, wersja szprycha lub plastic sport. Ja wybrałam felgę plastic- bardziej nowoczesna i lekka. Wielkosciowo gondola i spacerówka w obu wersjach raczej na oko ta sama
Podziel się: