reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

a to zakupy lumpkowe:-D

Załączniki

• SAM_7626.jpg
    SAM_7626.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 39
  • SAM_7628.jpg
    SAM_7628.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 37
  • SAM_7629.jpg
    SAM_7629.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 44
  • SAM_7630.jpg
    SAM_7630.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 37
  • SAM_7631.jpg
    SAM_7631.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 40
  • SAM_7632.jpg
    SAM_7632.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 40
  • SAM_7633.jpg
    SAM_7633.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 38
  • SAM_7634.jpg
    SAM_7634.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 38
  • SAM_7635.jpg
    SAM_7635.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
no własnie ja sama nie wiem w co sie spakowac do szpitala, zeby pomiescic wszystko, moze doswiadczone mamy cos poleca?

ja biore duza na kolkach :-)tzn taka 60x40 ,zmierzylam z ciekawosci , dosyc głeboka;-)biore taka bo troche mam tych rzeczy na liscie do spakowania , a dwa nie lubie jak wszystko jest tak nawalone i wole zeby bylo wiecej luzu w tej torbie i zebym nie musiala wszystkiego szukac i przekopywac całej torby w poszukiwaniu jednej rzeczy :tak: a moj szlafrok juz tyle miejsca zajmie... :baffled:

moja kolezanka miała jeszcze wieksza od mojej :-D ale spisała sie idealnie :-)

na allegro wyczytalam ze moja z wymiarów to do srednich nalezy :-)ale za to głeboka jest

Ostatnia edycja:
reklama
właśnie też się na tym zastanawiam, poprasowałam sobie wszystko dzisiaj i jak zobaczyłam tą stertę - 3koszule, ręcznik i szlafrok + 3 op podpasek, to zwątpiłam.. a to tylko część. do małej się nie zmieszczę, zwłaszcza, że muszą przytargać ze sobą swojego jaśka.. chyba też wezmę dużą, tylko nie wyjdę na wariatkę?

Do góry