reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
-50% walizki walizka średnia L 801 kurier kolory (2215314962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jest przykladowa z moimi rozmiarami. bo ja biore od M bo ma taka fajna sztywna .

zanetaa jak ja widziałam jakie babeczki maja torby a jaka miala moja kolezanka ( jak bylam w odwiedziny ) to juz mnie nic nie dziwi :-D ja mam srednia a ona miala naprawde kolosa :-D a ogolnie to moja mi sie juz duza wydaje ....ale mysle ze bedzie w sam raz jak nie na styk

natalka to ja mam taka torbe w domu i wychodzi na to ze wlasnie srednia. I mam w nia sie spakowac? Nie bedzie głupio z taka isc do szpitala? Bo jak mezowi powiedziałam ze ta zabiore to zaczał sie smiac ze za duza:-D

natalka to ja mam taka torbe w domu i wychodzi na to ze wlasnie srednia. I mam w nia sie spakowac? Nie bedzie głupio z taka isc do szpitala? Bo jak mezowi powiedziałam ze ta zabiore to zaczał sie smiac ze za duza:-D
no jak ja zobaczylam liste potrzebnych rzeczy do szpitala to wole taka zabrac :-)a zreszta jak pisalam wczesniej ja wole jak w torbie jest troche luzu niz mam potem wszystkiego szukac i wyjmowac po kolei :tak: dla dziecka musze pampki i chusteczki zabrac to tez juz troche zajma miejsca a ubranka to uszykuje i mi ktos przyniesie ;-) uwierz mi ze nie głupio ...bo dziewczyny maja wieksze :-)

nie chciala bym rodzic po terminie bo juz nie moge zniesc bólu kregosłupa i innych dolegliwości. Poza tym zaczynam świrowac bo wydaje mi sie ,ze dzidzia sie mniej rusza.. ale z drugiej strony chyba nie ma miejsca zeby szalec jak poprzednio ?

Piszczoszka ja mialam straszny bol kregoslupa i kupilam sobie taki pas Ochronny pas ciążowy podtrzymujący CANTALOOP
mam go dopiero tydzien ale jak narazie bole kregoslupa ustapily.

I ja się nad torbą zastanawiam... Moja siostra ma taką walizkę na kółkach tylko że różową... :baffled: jak świr będę wyglądała... :-D:-D:-D

Ale faktycznie trochę tego jest do spakowania... :baffled:

reklama
myslsiz ,ze oplaca sie go na miesiac jeszcze kupic?

Dla lepszego samopoczucia warto:).
Tez sie zastanawialam czy warto czy nie( w koncu jeszcze1,5mc zostalo) , czy wogole pomoze , szkoda bylo mi troszke kasy wiec znalazlam ten tanszy pas .Bardzo sie ciesze ze maz namowil mnie na jego zakup, teraz naprawde nie odczuwam bolu kregoslupa.:-)

Do góry