anik.
Mama Krzysia :)
Kupiłam sobie staniki i koszule do szpitala.
2szt.BIAŁY-CZARNY STANIK DO KARMIENIA 75A (2167700624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DUŻY WYBÓR!KOSZULA DO KARMIENIA roz.S/M PROMOCJ (2208802906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Staniki mogą być badziewne ale mój biust jest tak okrutnie mały że bardzo ciężko mi znaleźć stanik. A te będą dobre na sam początek zanim się mi biust ustabilizuje. a za taką cenę na przejściowy okres mi wystarczają.
To straszne ale w ogóle nie pomyślałam o tym że muszę kupić parę bluzek do karmienia bo moje wszystkie się nie rozpinają i są bardzo ciasne żeby je podnieść. Także wizyty w lumpach ciąg dalszy
Ja swoje zamówiłam tydzień temu i jeszcze nie dotarły, jak nie dojdą jutro, trzeba opierdzielić sprzedawcę Ja mam za duży biust i skakałam z radości, jak dorwałam miseczkę E mam nadzieję, że nie będzie za ciasna
Co do bluzek - też nie mam rozpinanych, to znaczy mam jedną koszulową, ale na etapie wzrostu mojego biustu to nie wiem, czy komuś oka guzikiem nie wybiję, tak jest naprężona więc chyba też zacznę polowania w lumpku
Na przyszły tydzień zostawiłam sobie resztę wyprawki dla maluszka (pieluchy, butelka na mleko plus rzeczy do szpitala dla mnie). A do tego ciśnieniomierz. Dość drogi, bo 140 zł., ale trudno - będę mogła sobie kontrolować ciśnienie codziennie.