reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Dzięki dziewczyny.No fakt nie ułatwiłyście mi sprawy z wyborem.Ja też myślałam o tym że jak drugie dziecko było by chłopcem to szary bardziej uniwersalny ale czerwony niby nie męski ale to właśnie czerwony to kolor ferrari bardzo męskiego auta.Większość głosów idzie na czerwony i tu na bb i w rodzinie a mój Łukasz też stwierdził że czerwień i żaden inny .Też nie lubię połączenia róż i czerwień ale przeżyje bo zdecydowałam Czerwony. Mamuś moja mówi że nikt jej tak to wnuczki nie uroczy.

Pieszczoszka dokładnie tak jak Katasza piszę pompujesz tak jak w rowerze czy aucie jak brakuje powietrza.

Ostatnia edycja:
Kupiłam sobie staniki i koszule do szpitala.
2szt.BIAŁY-CZARNY STANIK DO KARMIENIA 75A (2167700624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DUŻY WYBÓR!KOSZULA DO KARMIENIA roz.S/M PROMOCJ (2208802906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Staniki mogą być badziewne ale mój biust jest tak okrutnie mały że bardzo ciężko mi znaleźć stanik. A te będą dobre na sam początek zanim się mi biust ustabilizuje. a za taką cenę na przejściowy okres mi wystarczają.

To straszne ale w ogóle nie pomyślałam o tym że muszę kupić parę bluzek do karmienia bo moje wszystkie się nie rozpinają i są bardzo ciasne żeby je podnieść. Także wizyty w lumpach ciąg dalszy :D

Kupiłam sobie staniki i koszule do szpitala.
2szt.BIAŁY-CZARNY STANIK DO KARMIENIA 75A (2167700624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DUŻY WYBÓR!KOSZULA DO KARMIENIA roz.S/M PROMOCJ (2208802906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Staniki mogą być badziewne ale mój biust jest tak okrutnie mały że bardzo ciężko mi znaleźć stanik. A te będą dobre na sam początek zanim się mi biust ustabilizuje. a za taką cenę na przejściowy okres mi wystarczają.

To straszne ale w ogóle nie pomyślałam o tym że muszę kupić parę bluzek do karmienia bo moje wszystkie się nie rozpinają i są bardzo ciasne żeby je podnieść. Także wizyty w lumpach ciąg dalszy :D

Powiem Ci, że mimo niskiej ceny te staniczki są dość fajne. Ja kupiłam sobie biały jakiś czas temu i noszę już w ciąży i jestem zadowolona:tak:

reklama
Mysiochomis dziekuje za uświadomienie, ale rowniez nie pomyslalam, ze wypadałoby sobie jakas bluzke kupic do karmienia :-)
bo tez nie mam zadnej rozpinanej ani na tyle rozciagliwej, zeby cyca wyciagnac: Eek:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry