reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

pieszczoszko fajny wozio i tez by mi sie nie chcialo tego pakowac i wysylac;)

Olisia ale 3-4 lata minie jak z bicza strzelil. 'Narazie' to dla mnie jest 10 lat a nie 3-4 ;) Ja do 2 r.z Patryka mowilam ze drugiego dziecka nie chce i koniec. Jak skonczyl 2 lata zaczelam myslec i analizowac:) wiec jakis czas musi minac, zalezy tez jaki kto ma porod i czas po porodzie. Porod mialam super, czas po porodzie, darcie po nocach dalo mi w kosc...

reklama
Z tego co wiem to istnieje taka możliwość, ze kurier sam zapakuje i jeszcze do domu przyjedzie po przesyłke, to może taka opcja się spodoba sprzedawcy?

no to sobie odpusc jak masz sie spotkac z nieprzyjemnościami. Moze tak jak tu dziewczyny pisza wcale nie zalezy mu na sprzedazy wozka.

skoro pakować mu się nie chce to rzeczywiście nie potrzebuje kasy i wisi mu to czy go sprzeda czy nie widocznie... szkoda no ale nie ma co sobie głowy nim zawracać pieszczoszka szperaj dalej i poszukuj idealnego pojazdu dla Laurki bo gdzieś tam na was czeka :tak::-)

Kiedyś pracowałam w biurze takiej firmy budowlanej i trzeba było wysłać dowód auta leasingowego do Warszawy już nie pamietam dlaczego, chyba przez wypadek... No i nie chcieliśmy pocztą, bo kurierem i szybciej i pewniej. I powiem wam, że to wcale nie jest takie proste. Trzeba podpisać z firmą kurierską umowę współpracy, bo inaczej nie przewiozą i ogólnie to sporo zachodu. Dla jeden rzeczy się nie opłaca i też bym się na takie coś nie zgodziła, My w końcu wysłaliśmy pocztą...

a ja posylałąm kolezance fotelik i nie było problemu, tak samo jak na poczcie, wypelnilam kwit, oni okleili, zapłaciłam i wyszlam.

Też wiele rzeczy wysyłałam kurierem i wiele rzeczy zamawiam przez kuriera a nie pp, nigdy nie miałam problemu. Facetowi pewnie się nie chce bawić w pakowanie.

Konika morski nie doszedl,a powinien juz najpozniej wczoraj.Zawiadomilam odpowiedzialnych amazon.es - przepraszaja i prosza o czas,sami nie wiedza co sie dzieje ... wyglada jakby wogole nic sie nie ruszylo(przesylka przez dhl).Mamy dac im czas do przyszlej soboty,potem albo zwrot kasy,albo ponowna przesylka.
Zawiodlam sie i to bardzo.

reklama
Dzisiejsze zakupy :)

Załączniki

• SAM_7562.jpg
    SAM_7562.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 41
  • SAM_7565.jpg
    SAM_7565.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 43
  • SAM_7566.jpg
    SAM_7566.jpg