reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

chusteczki nawilzane do pupy jakie kupujecie? jakiej firmy?
Ja kupiłam Huggies, bo były w promocji.
J&J wszyscy odradzają ze względu na to, że uczulają a jednak to jedna z najlepiej sprzedających sie marek więc nie wiem czy to prawda. Ja kupiłam Nivea: żel 2w1 i balsam oraz Emolium: emulsję do kąpieli i emulsję do balsamowania. Też nie mam zamiaru przesadzać z tymi kosmetykami.

reklama
Nareszcie Was doczytałam, nie mogłam nadrobić watku, bo zawsze cos nowego sie pojawiło :-)
Flaurka- moj "szanowny" jak zobaczył te meble i łóżeczko w tej cenie to powiedział tylko jedno zdanie " ze gdyby miał taki sprzet to zrobiłby je w 2 dni". Akurat jest stolarzem i stwierdził, ze łóżeczko nie warte swojej ceny. Mówi, ze sporo chetnych jest na takie meble typu Ludwik XVI :-) Mnie osobiscie sie nie podoba ale cena powala:-D
Carmella- śliczne ciuszki, ta bluzeczka w drobne kwiatki jest super. Róż jak najbardziej wskazany, ale z umiarem hihih
Majorka_p- ciesze sie, ze udało ci sie dostać odpowiedni stanik. Też mam sporawy biust i zdarza sie, ze mam problem z doborem odpowiedniego stanika. Nie wspomne juz o Tobie bo przy takim malutkim obwodzie dostac taki rozmiar miseczki w odpowiedniej cenie graniczy z cudem;-)
Kilolek- łóżeczko fajne, dobrze ze ma szuflade bo zawsze jakies "pierdołki" pochowasz a nie beda zawadzać

Dziewczyny wcale sie nie dziwie Pieszczoszce, ze nie chce drugiego bobasa. Ja jeszcze tego nie urodziłam, a juz wiem (podjelismy taka decyzje) ze w najblizszym czasie nie chcemy drugiego. Jezeli juz to moze dopiero za 3-4 lata nie wczesniej.

uzywane ponad 2500zł ;/ a to juz sporo za duzo na moja kieszeń.. pisałam do tej osoby od wózka ,ze mi zalezy i bardzo prosze zeby sie zgodzil na kuriera ale niestety uparcie mówi nie... ah.... ja tego wozka w zyciu chyba nie kupie

chusteczki nawilzane do pupy jakie kupujecie? jakiej firmy?
ja mam z pampersa, j&j uczulaly mojego malego

A ja dziś zaczełam szukać łóżeczka już tak na poważnie i znalazłam takie coś Meble dziecięce lozeczko szafka przewijak komoda (2158049700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W sumie jakbyśmy sprzedali oba swoje auta to by stykło:) Przeraża mnie jak ludzie potrafią wydawać kasę na szpan, bo czym innym można to nazwać? Skoro robią takie meble, znaczy, że jest na nie zainteresowanie...
mi sie nie podobaja te meble. nie lubie mebli w takim starym stylu, wiec nawet jak bym byla bogata to bym ich nie kupila :)

Pieszczoszka kupisz ten wozek. Walcz o niego i truj dupsko tej osobie, która go sprzedaje. Wkoncu sie wkurzy i Ci sprzeda:-)

juz sie chyba wkurzył , napisal ze pakowanie tego to az 4 kartony i jeszcze dodal ,ze jak by chcial go sprzedac wysylajac kurierem juz by go dawno sprzedał.... nie wiem co to za wielka roznica czy by go sprzedal osobiscie czy kurierem ..:wściekła/y::angry:

wygląda na to, ze nie chce mu się tylka zawracać dla "marnego" tysiaka. Kupili wozek za 3 tysiące i uzywali tylko gondoli czyli ile? max pól roku. Myślę, ze mu nie zalezy by sprzedać

reklama
Do góry