reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
no wlaśnie jest ładne i cenę ma niezła jak na lózeczko z szufladą. Wczesniej myslalam o takim zdobionym ale nie ma sensu, bo i tak jak zastawię meblami to zdobien nie bedzie widac.

Natalka a powiedz mi jak widziałaś to łóżeczko czy ten kolor teak faktycnie jest taki dośc jasny? bo inne firmy teak mają naprawdę ciemny i nie wiem czy to przypadkiem nie wina zdjęcia

no wlasnie na sklepie mieli tylko w kolorze naturalnym a reszta w katalogu wiec nie pomoge za bardzo ale faktycznie jak sie przyjrzec to maja dosc jasny ten teak. moze napisz do nich . a moze tez tak sie wydaje bardzo jasny bo przy tym mocnym brązie jest zestawiony i widac kontrast .

Ostatnia edycja:
CO myślicie o takim łóżeczku? Łóżeczko KACPER z szufladą szuflada 3 kolory (2174955721) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
miałam wybrane inne ale szukam troche oszczędnosci.
DO tego chcę kupic komódkę brw w kolorze olchy i zastanawaiam się czy takie teak by pasowało

No mi to łóżeczko bardzo się podoba - mam je w zakładkach do kupienia, tylko, ze ja oczywiście znalazłam drożej - a co:))

Łóżeczko KACPER + SZUFLADA LOLEK Nowe wzory (2177475911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tak więc dzięki kilolek, podmienię sobie linka na bezczelnego:)

No i w moim linku kolor teak jest deczko inny niż u Ciebie...

pieszczoszka śliczny ten wózek. ciekawe ile nowy kostuje, bo 1100 a uzywany to sporawo mi się wydaje

Flaurka twoje droższe bo ma rzeźbienie :tak:
no ten teak bardziej czerwony.

reklama
Do góry