reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Widze dziewczyny ze sporo z was jeszcze jest na etapie szukania wozka...... ja wybieralam miedzy mutsy a i'COO.... mutsy widzialam na zywo i mimo ze z wygladu jest swietny to jednak jakosc i funkcjonalnosc nie najlepsza.... stanelo na i'COO... nie widzialam go na zywo, bo zaden sklep nie prowadzi tych wozkow, sama nie wiem dlaczego.... ale po obejrzeniu tego filmiku Peak Air Video i poczytaniu opinii zdecydowalam sie zaryzykowac i kupic kota w worku..... jestem mega zadowolona!!!

I teraz mam pytanie- bo jestem na etapie prania wszystkiego- czy wy pierzecie posciel i cale to poszycie od wozka czy tylko wietrzycie??????

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, czy zauważyłyście, że w zasadzie wszystkie kosmetyki z Nivea są od 1 miesiąca życia?
Na jakie Wy się zdecydowałyście???
Ja mam nadal dylemat.

Annte juz to przerabialam , to zalezy od zapisu na mlekach tez tak jest:tak: i czesto mialysmy w aptece problem:-D od 1 miesiaca czyli juz w 1 miesiacu nie po 1 mcu:-Dmam nadzieje ze zrozumiale napisalam bo takie maslo maslane wyszlo:sorry2:to samo jest z herbatkami granulowanymi, jedne od 1 miesiaca inne od 1 tygodnia a w sumie na jedno wychodzi - logicznie rzecz biorac...ja mylam Nivea juz od samego poczatku i teraz tez tak planuje (zestaw juz stoi w szafce;-))

reklama
Do góry