reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Flaurka ja tez wiem co to Truskawkowe ciastko:-Ddo jakiejs gazety dzieciecej płyte włożyli i mimo ze mam syna musialam sie przekonac co to:-Dahhh te lawiny słodkości i kraina cukierkowa:cool2:
Kilolek jezeli mozna tez poprosze zaproszenie:tak:

reklama
kilolek ja juz Ci wyslalam maila:-D
U nas Truskawkowe Cistko na topie:-D ale Misia nie musi miec wszystkiego rozwego i mam nadzieje ze tak zostanie:tak:Choc czasami ma za duzo:baffled:Ja wole HK niz Ksiezniczki i barbi:tak:Misia jeszcze lubi Dore,a ona ma malo rozu i zazwyczaj chodzi w spodniach:-D

Czesć wszystkiego naj z okazji święta:-).Moja ginka poszła se na urlop i wizytę mam dopiero za tydzień.Wydałam mase kasy ,a myślałam ,że mi tylko drobne zakupy na koniec zostały:szok:.Ja nie wiem jak by tak zrobić wyprawkę za te becikowe to dzieci by gołe i głodne były.Ja kupowałam sporo nawet 80% rzeczy używanych ,a już chyba ze 4 tysiące wydałam.:szok:

kilolek ja jestem na streetcom ale wydaje mi się że zachodu z tym dużooo... Potem trzeba jeszcze jakieś wyprawki z opiniami swoimi i znajomych pisać... :baffled: Nie dużo z tym roboty?]
Poza tym to jeszcze mnie nie kwalifikowali do niczego... :baffled::-D A jakieś tam ankiety już wypełniałam...:tak::-D

Ja dostałam już dla małego misia z Bebilonu, jest słodki :tak:
można dostać też próbki z Musteli i Johnsona - z Musteli przysłali mi sporo próbek w fajnej kosmetyczce dla małego + jedną dla mnie, a z Johnsona przysłali mi krem, krem na odparzenia, szampon i chyba mleczko :tak: wszystko w małych, poręcznych opakowaniach, w sam raz na wyjście :-D

Ja dostałam już dla małego misia z Bebilonu, jest słodki :tak:
można dostać też próbki z Musteli i Johnsona - z Musteli przysłali mi sporo próbek w fajnej kosmetyczce dla małego + jedną dla mnie, a z Johnsona przysłali mi krem, krem na odparzenia, szampon i chyba mleczko :tak: wszystko w małych, poręcznych opakowaniach, w sam raz na wyjście :-D
a z tej musteli to jak ? wystarczy sie tylko zarejestrowac ?? bo z johnsona to wiem ;-)

reklama
Do góry