reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
co do gondoli to ja też sobie nie wyobrażam wozić niemowlaka w czymś innym i nawet mi przez myśl nigdy nie przeszło że gondola nie potrzebna. Na spacerówkę przyjdzie czas i dość się w niej jeszcze najeździ:tak:
Ja też specjalnie starałam się kupić wózek z głęboką gondolą, żeby starczył na długo, a nie kupowac jej w ogóle to też nigdy nie pomyslałam...

no i znowu ogladam wózki i juz nie wiem, naprawde. Im więcej oglądam tym mniej wiem. Ten tako Laret mi się podoba ale okropnie ciężki

dziewczyny ja byłam tak samo nie zdecydowana w sprawie wózka jak Wy :tak: ciągle w necie nowe znajdywałam ale wystarczyło że wybrałam się do sklepu obejrzałam na żywo posłuchałam świetnych rad od pana sprzedającego takich których sama nawet nie brałam pod uwagę z powodu nie wiedzy;-) i bez problemu wtedy podjęłam decyzję:tak:

Oj jak dobrze, ze mam kupno wozka za soba!
U nas wozek nie musial byc kupowany bo wystarczylby Maclaren XLR spokojnie,ale przyznam ze wozek drugi byl moja zachcianka.
A mamy taki z gondola i fotelikiem Maxi Cosi.
w.jpg

annte fajny wozkek. fotelik wpinany w stelaz wozka?

Ollena, fotelik nie jest wpinany. Już kiedyś o tym dyskutowałyśmy :-)

annte piekny wózek :)!!!

a dzis przyszedł kurierem Mój przewijak :)

Pieszczoszka, ładny przewijak, ja osobiście nie lubię gadżetów z HK, Barbie i innymi księżniczkami, a już najbardziej nie cierpię kaczora donalda i myszki miki. Sama kupiłam przewijak kremowy w słonie.

Pieszczoszka,rozlozylas mnie :-D :-D:-D Spodziewalam sie wiele rozu,ale nie tego :-)
Nie gniewaj sie Sloneczko :*:*:*:*,nie mam nic do Ciebie,ani przewijaka,ja po prostu jestem anty hello kitty...sasiadka posiada rozowego smarta z kitty na drzwiach i codziennie mnie trafia jak go widze :confused2:
Zobacz załącznik 444475

p.s. ops mam nadzieje,ze sie nie nadzialam ;-)

Fiore, czyż ten róż nie jest przesłodki :-D
To moje dzisiejsze lumpkowe zakupki za 2 zł :-) a miałam juz nic nie kupowac z ciuchów oprocz czapeczek i skarpetek

Olisiaa śliczne te groszki!

Wiolka uwierz mi,nie wygrala...to typ,takiej wysokiej szkapy,w bialych kozakach,rozowych spodniach i jaskraworozowej skorze,z facetem modelem ktory na pierwszy rzut oka wyglada jak jej siostra :-)

Buhahahahaha!!!!!

Patina fajny wóżek i ładny kolor.

Oglądałam te koszule w Biedronie i nawet bym się skusiła,ale same S zostały.
Za to kupiłam ten krem do prania Lovela, 1,5 l za 12.99.
Kupujecie osobno do białego i do kolorów detergent??? Ja zakupiłam do białego, ale się zastanawiam, czy nie kupić jeszcze do kolorów.

reklama
Do góry