reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Cześć dziewczyny, mam do sprzedania bardzo dużo ubranek w rozm.0-3,3-6,6-9 dla chłopców i dla dziewczynek głównie firmy Next. Jeśli któraś jest zainteresowana to proszę o kontakt emailowy :
multimama24@gazeta.pl
pozdrawiam.

reklama
Ten smart z hello kitty jest straszny :-D. Poludniowcy to chyba lubia takie, bo w Portugalii tez smarty w bardzo roznych "ubrankach" widzialam. Rozowe, kwiatkowe, ostatnio krowiego... Fakt, oryginalne to to, ale ja tez z tych nierozowych i w sumie odetchnelam troche z ulga jak sie dowiedzialam, ze chlopaka bede miala. Ksiezniczki, roz i hello kitty chwilowo jeszcze mnie omijaja :-D. Ale jak ktos lubi, to niech sie bawi. Ja pewnie gdybym wygrala smarta, ktorego musialabym jakos ubrac to zrobilabym mu wojskowy kamuflarz i tez by sie ze mnie smiali :-D.
A zakupy w ciuchbudach to cos czego sie doczekac nie moge jak tylko w PL zladuje za 2tyg. Zrobie rundke po miescie i bede kobieta spelniona :-D.

little mi chodzi o te chinki co nawet sobie maski tego kota na twarz zakładają,noszą buty z hello k. ,ubrania ,torebki nie ma na nich nic innego he:-D
e nie trzeba do Chin jechc by to zobaczyc. Pół mojej ostatniej klsy się w hellow kitty nosiala. To dopiero jest popis, bo nie dość że ubrni to i przybory szkolne - od gumki po majtki wszystko w hello kitty. Pewno dziwn jestem, le j nie wiem co to jest tzn z tych ichnich mjtek wiem jk wygld i podejrewam ze to jakas bajka ale nigdy nie widzialam

Hej oglodałam dzis wózki rano na tablicy.pl i natknełam się na ogloszenie znajomej parę domów dalej , skontaktowałam sie , byłam pooglodalam i zakupiła WÓZEK :-) wreszcie ....
Super okazja z całym zestawem super stan , zadbany , uzywany dla jednego dziecka 400zł nn.jpg

Ogładałam juz te wózki wczesniej , miedzy innymi
Do tego chciałam uzywany ktory mam zamiar po roku zmienic na jakąs spacerówke leciutką więc dziś trafiła mi sie okazja dlatego go kupiłam .Problem z głowy hurra!!!!

Co do koszul z biedronki ,też je oglądałam fajne ,ale nistety nie nadają sie raczej do karmienia bo zamały otwór jest na gorze.

Hehe niezły ten smart. Opis właścicieli też zajebisty uśmiałam się :)
Przypomniało mi się jak tu kilka razy widziałam już fiata białego który na przednich światłach miał rzęsy założone-takie długie,gęste,czarne-widok bezcenny ;-)

reklama
fiore ten smart mnie rozwalił:-D:-D wszystko rozumiem ale to już lekkie przegięcie...;-)
co do gondoli to ja też sobie nie wyobrażam wozić niemowlaka w czymś innym i nawet mi przez myśl nigdy nie przeszło że gondola nie potrzebna. Na spacerówkę przyjdzie czas i dość się w niej jeszcze najeździ:tak:

Do góry