reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

annte piekny wózek :)!!!

a dzis przyszedł kurierem Mój przewijak :)

Załączniki

• SAM_7487.jpg
    SAM_7487.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Pieszczoszka,rozlozylas mnie :-D :-D:-D Spodziewalam sie wiele rozu,ale nie tego :-)
Nie gniewaj sie Sloneczko :*:*:*:*,nie mam nic do Ciebie,ani przewijaka,ja po prostu jestem anty hello kitty...sasiadka posiada rozowego smarta z kitty na drzwiach i codziennie mnie trafia jak go widze :confused2:
24536634_1.jpg

p.s. ops mam nadzieje,ze sie nie nadzialam ;-)

fiore padlam heheheheeh!

paulinka wiosna i latem gondola nie jest konieczna.
Ja rodzilam w grudniu i moj jezdzil w spacerowce na plasko lub w foteliku. W spacerowce mial wiecej miejsca niz w nie jednej gondoli:/

Pieszczoszka,rozlozylas mnie :-D :-D:-D Spodziewalam sie wiele rozu,ale nie tego :-)
Nie gniewaj sie Sloneczko :*:*:*:*,nie mam nic do Ciebie,ani przewijaka,ja po prostu jestem anty hello kitty...sasiadka posiada rozowego smarta z kitty na drzwiach i codziennie mnie trafia jak go widze :confused2:
Zobacz załącznik 444475

p.s. ops mam nadzieje,ze sie nie nadzialam ;-)
Jestem dziwna- marzy mi się taki ;)

To moje dzisiejsze lumpkowe zakupki za 2 zł :-) a miałam juz nic nie kupowac z ciuchów oprocz czapeczek i skarpetek

Ollena może i masz rację, ale będę spokojniejsza jak będzie w gondoli:) w spacerówce też zdąży się najeździć:)

Fiore no to mnie powaliłas tym autem, ogolnie lubie hello kity no ale bez przesady. Wierze, ze Cie trafia jak widzisz to auto, mnie tez by trafiło chyba to samo

reklama
hehe nie cała;) pościel do łóżeczka jest przecież buraczkowa hehe :D Przewijak kupiłam w dobrej cenie z przesyłką zapłaciłam 55zł-super kontakt ze sprzedawcą a wysyłka błyskawiczna,i najważniejsze ma to mocowanie zeby sie nie ślizgało na łóżeczku.

Nie jestem fanką hello kity z tej firmy mam tylko przewijak no i hehe kapcie które dostałam w prezencie od rodziców :p ale nie są różowe tylko białe;)

heehhehe fiore takim smartem bym nie jeździła :p od razu mi sie kojarzą te wariatki z chin co szaleja na tym punkcie:-D:szok:

Do góry