reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Pieszczoszka Twoja cała wyprawka będzie różowa?
Przewijak ekstra, taki błękitny też bym zakupiła
Przewijak ekstra, taki błękitny też bym zakupiła
fiore
Pieszczoszka,rozlozylas mnie Spodziewalam sie wiele rozu,ale nie tego :-)
Nie gniewaj sie Sloneczko :*:*:*:*,nie mam nic do Ciebie,ani przewijaka,ja po prostu jestem anty hello kitty...sasiadka posiada rozowego smarta z kitty na drzwiach i codziennie mnie trafia jak go widze
p.s. ops mam nadzieje,ze sie nie nadzialam ;-)
Nie gniewaj sie Sloneczko :*:*:*:*,nie mam nic do Ciebie,ani przewijaka,ja po prostu jestem anty hello kitty...sasiadka posiada rozowego smarta z kitty na drzwiach i codziennie mnie trafia jak go widze
little_nina
Jestem dziwna- marzy mi się takiPieszczoszka,rozlozylas mnie Spodziewalam sie wiele rozu,ale nie tego :-)
Zobacz załącznik 444475
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ollena może i masz rację, ale będę spokojniejsza jak będzie w gondoli w spacerówce też zdąży się najeździć
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
hehe nie cała pościel do łóżeczka jest przecież buraczkowa hehe Przewijak kupiłam w dobrej cenie z przesyłką zapłaciłam 55zł-super kontakt ze sprzedawcą a wysyłka błyskawiczna,i najważniejsze ma to mocowanie zeby sie nie ślizgało na łóżeczku.
Nie jestem fanką hello kity z tej firmy mam tylko przewijak no i hehe kapcie które dostałam w prezencie od rodziców ale nie są różowe tylko białe
heehhehe fiore takim smartem bym nie jeździła od razu mi sie kojarzą te wariatki z chin co szaleja na tym punkcie
Nie jestem fanką hello kity z tej firmy mam tylko przewijak no i hehe kapcie które dostałam w prezencie od rodziców ale nie są różowe tylko białe
heehhehe fiore takim smartem bym nie jeździła od razu mi sie kojarzą te wariatki z chin co szaleja na tym punkcie
Podziel się: