reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Pieszczoszka super zakupy ja biore centrum materna z dha i jak czytam to tez mozna brac w trakcie karmienia wiec bede zapewne je brac jeszcze jakis czas po co do wypadania włosów to mi zawsze wypadały i teraz tez wypadaja nie widze zadnej roznicy ciekawe co to bedzie po porodzie
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
tez biore prenatall classic i jak bede karmic tez bede go brac
kilolek
podwójna listopadowa mama
pieszczoszka super zakupki. a powiedz mi czy te smoczki tt są takie uciągliwe? nie wiem cyz umiem to wytłumaczyc. większosc smoczków ma plastikową tarczkę a z niej wstaje "cycek" a kiedys mialam smoczki tt które nie mialy tej tarczki plastikowej tylko samą obwódkę a ta guma juz do ust z zewnątrz przylegała jak w butelce tt i była taka "ciagnąca" jak piers. Niestety prestali je produkowac i zastanawiam sie czy teraz te tez tak maja czy takki zwykly system?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kurcze trudno powiedziec jakie sa hehe nie znam sie na tym za bardzo jedynie mogla bym ci dokladne zdjecie tego smoczka zrobic zebys zobaczyla
Flaurka
Teraz biorę Femibion, a raczej brałam, bo się wczoraj w SR dowiedziałam, że jak mama bierze witaminy w ciąży to dziecko jest średnio o pół kg większe. I że witaminy/minerały ciążowe po 1 trymestrze powinno się brać tylko jak czegoś faktycznie brakuje, a ja akurat czuję się i wyglądam kwitnąco, że tak nieskromnie to ujmę, a i tak biorę magnez i potas na zdrętwiałe ręce. Tak więc profilaktycznie będę brała te witaminy raz-dwa razy w tygodniu, a nie codziennie.
reklama
Martusia22267
ja biorę centrum materna dha i będę je brać po porodzie, boję się cholernie tego wypadania włosów bo z natury mam cienkie itd:-(
Podziel się: