reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

moje zakupy dla dzidzi;) SAM_7439.jpgSAM_7441.jpgSAM_7444.jpgSAM_7440.jpgSAM_7442.jpgspodenusie i bluza z lumpka suma 10zł :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja biorę PregnaPlus i będę je brała po porodzie, zamierzam karmić piersią ale zobaczymy co z tego wyjdzie i te moje witaminy są też dla kobiet karmiących.

Pieszczoszka super zakupy :tak: ja biore centrum materna z dha i jak czytam to tez mozna brac w trakcie karmienia wiec bede zapewne je brac jeszcze jakis czas po :tak: co do wypadania włosów to mi zawsze wypadały i teraz tez wypadaja nie widze zadnej roznicy :dry: ciekawe co to bedzie po porodzie :confused:

Ostatnia edycja:
pieszczoszka super zakupki. a powiedz mi czy te smoczki tt są takie uciągliwe? nie wiem cyz umiem to wytłumaczyc. większosc smoczków ma plastikową tarczkę a z niej wstaje "cycek" a kiedys mialam smoczki tt które nie mialy tej tarczki plastikowej tylko samą obwódkę a ta guma juz do ust z zewnątrz przylegała jak w butelce tt i była taka "ciagnąca" jak piers. Niestety prestali je produkowac i zastanawiam sie czy teraz te tez tak maja czy takki zwykly system?

Teraz biorę Femibion, a raczej brałam, bo się wczoraj w SR dowiedziałam, że jak mama bierze witaminy w ciąży to dziecko jest średnio o pół kg większe. I że witaminy/minerały ciążowe po 1 trymestrze powinno się brać tylko jak czegoś faktycznie brakuje, a ja akurat czuję się i wyglądam kwitnąco, że tak nieskromnie to ujmę, a i tak biorę magnez i potas na zdrętwiałe ręce. Tak więc profilaktycznie będę brała te witaminy raz-dwa razy w tygodniu, a nie codziennie.

reklama
Do góry