reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
AS meble extra, koniecznie te ciemne-czarne chyba, sa boskie:) braz juz nie taki specjalny.

My wlasnie kupilismy karuzelke i przewijak..taka mate. Sama karuzelka 40eu! ale mm powiedzial, zebym sie nie zastanawaial bo to przeciez rzecz ratujaca zycie;)

Karolki a u nas wlasnie wrecz przeciwnie, Patryka wozilam prawie caly czas w foteliku, bo mi bylo bardzo z tym wygodnie a on uwielbial wszystko widziec. Z auta fotelik w wozek i to najwygodniej. Ale tez na spacery i zakupy wozilam go w foteliku wpietym w wozek. Zreszta w domu tez najczesciej w foteliku siedzial.

Dziewczyny a tak apropo zakupow...nie boli Was, ze teraz nie kupujecie nic dla siebie takiego normalnego? Teraz wszystko w sklepach wiosenno-letnie juz, mm mi mowi bierz co chcesz.. a co ja moge brac jak nie wiem jaki rozmiar? oj smutno mi jak to widze...
Mnie to boli. Dziś widziałam na wystawie taka sukienkę, że gdyby nie ciąża juz by była moja. Ale nie dość, że dość krótka to jeszcze taka dopasowana, ze na ciążę się nie nadaje...
Dzięki za opinie o fotelikach, muszę to jeszcze przemyśleć bo zgłupiałam;-)

Stokrotka dokladnie... mm wczoraj tez mi pokazuje 'Patrz jakie kiecki na Ciebie na lato, bierz!' A ja na to, ze na mnie moze kilka miesiecy temu a nie teraz...teraz moge sie modlic zeby na lato wejsc w taka kiecke;)

Ja zupełnie nie wiem czego mam się spodziewać po urodzeniu dziecka, jeśli chodzi o moją figurę. Dopiero teraz dostałam jakiegoś brzucha. Nic nie tyję i raczej nie przytyję w swoim ciele. Jedyne co może się stać to mi cyce urosną.
I ten właśnie fakt komplikuje mi dobranie stroju na obronę magisterki. Jeśli biust będzie choć odrobinę za duży to się nie dopnę w nią... I cała koncepcja na śliczny strój poszła w las...

Pozdrawiam :*

Mysiochomis obrona teraz czy po porodzie? Jesli nie tyjesz teraz to po porodzie nawet nie bedzie widac, ze w ciazy bylas:) znam takie przypadki:)
Ja przed poprzednia ciaza wazylam 70kg, w dniu porodu mialam 75,5C. Dzien po porodzie mialam 68 a 3tyg po juz 58.

Teraz zaczynalam od wagi 53 a teraz mam 62. Mam cicha nadzieje, ze PO bedzie tak jak po poprzednim porodzie...mam nawet wielka nadzieje, bo lato bedzie i pasowaloby wchodzic w XS albo chociaz w S ;-)

Ollena będę się bronić półtorej miesiąca po porodzie więc cycków przybędzie a nadmiar tyłka zniknie :p więc...
Z resztą u nas w rodzinie żadna z kobiet nie tyła w ciąży i nie było w ogole widać że były kiedykolwiek ;p liczę na to samo :-D

reklama
ja się zastanawiam co mam sobie kupic na raz po poorodzie kiedy ta figura jeszcze nie mal ciążowa a wlaściiwe ani nie ciążowa ani bezciążowa. Cos trzeba sobie naszykować.

chciałabym sobie kupic kardigan, taki dłuższy, przynajmniej do pół-uda, ciepły, wiązany kopertowo. Nie widzialyściie gdzieś czegos takiego???

Do góry