reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe zakupy

reklama
Dobrze, że nawilża itp. Po dwóch ciażach mam jeden rozstęp, i to pojawił się miesiąc po porodzie ;)
Zazdroszcze! Ja po jednej ciazy mam rozstep na rozstepie! Ale to przez to, ze nie rownomiernie tylam. Byly miesiace, zw przytylam 1 kg, a kiedys przez miesiav wywalilo mi 6 kg na plusie :) i wtedy mnie zasypał rozstepami. Mam nadzieje, ze teraz skora jest juz "przyzwyczajona" do ciazy i nowe sie nie pojawią :(

No to zaczynamy zakupy i zbieranine :)
Screenshot_20180524-185246.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180524-185246.jpg
    Screenshot_20180524-185246.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 671
Ja jak narazie jestem zadowolona. Wiadomo, jeszcze za szybko na rozstepy, ale fajnie nawilza i szybko sie wchlania- a to u mnie mega wielki plus :)
Lepiej zapobiegać niz leczyć[emoji23] tez kupie, mimo ze u mnie juz po jablkach[emoji23] mam sporo po poprzednich ciazach [emoji33]

Ja z młodym użyłam jedna duża ale mal chce mieć do wózka :)
Oliwke będę też używać na brzuszek swój hihihi xD a chusteczek zaczniemy kupować więcej po 16tc :)

reklama
U mnie przy drugim dziecku ten maly sudocrem jeszcze nie caly poszedl a mala ma prawie 2 lata : z oliwka to samo :) a chusteczki nawilzone masakra to na codzien i do wszystkiego :D
My dalej kupujemy chusteczki nawilzone :D sie przyzwyczailam do nich czy raczki wytrzec czy torebke czy ubranko buty wszystko :D teraz to tira chyba bede zamawiac z chusteczkami hehe

Do góry