motylkowelove
Fanka BB :)
Ja mysle ze to i tak raczej nie będzie używane jedynie by się mogło wieszać skakac na tym a mogłoby strzelić albo coś bo to listwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Baldachim na łóżko starszaka zawsze można dokupić osobnoNo właśnie mam obawy, ale znowu jak dziecko starsze będzie to pewnie byłaby frajda...
Ciekawe jakby nie montować tego dachu na początku...
I ładnie zbiera kurz [emoji14] ja dla malucha żadnych takich udziwnień nie bede używać, a tak jak któraś naoisała, starszakowi zawsze można baldachim czy namiocik dokupićJa też uważam baldachimy I ochraniacze za zbędny gadżet dziecko musi mieć odpowiednią cyrkulację powietrza. To niestety tylko ładnie wygląda
Ja mam poduszkę, którą tak uwielbiam, że rozważam zabranie jej na porodówkęMam mam mam !!!! Warto było poczekać, przyszła moja cudowna podusia do karmienia byłam na nią chora zanim jeszcze zaszlam
Pokaz zdjecie [emoji4]Mam mam mam !!!! Warto było poczekać, przyszła moja cudowna podusia do karmienia byłam na nią chora zanim jeszcze zaszlam
Ja na Razie radzę sobie z moimi bluzkami, tylko sukienki i spodnie wszystkie są za małe, ale koszulki i topy jeszcze dają radę :] jak mój syn się urodził to nie mialam żadnych poduszek do karmienia i cierpiałam, więc teraz wypatrzylam i chyba 3tyg temu zamówiłam na wish. ComJa mam poduszkę, którą tak uwielbiam, że rozważam zabranie jej na porodówkę
Kupiłam sobie niedawno szary top ciążowy za £9, bardzo prosty i fajny, ale nawet nie wrzucałam na polskie forum, bo to z Amazonu. Wezmę chyba jeszcze dwupak biały+granatowy albo biały+czarny.
Ja póki co nie noszę jeszcze ciążowych ubrań. Założyłam ze dwa razy dżinsy z Lidla, to guma na brzuch ciągle mi zjeżdżała i musiałam podciągać spodnie co chwilę. Koszulkę wzięłam żeby obczaić, czy warto później brać więcejJa na Razie radzę sobie z moimi bluzkami, tylko sukienki i spodnie wszystkie są za małe, ale koszulki i topy jeszcze dają radę :] jak mój syn się urodził to nie mialam żadnych poduszek do karmienia i cierpiałam, więc teraz wypatrzylam i chyba 3tyg temu zamówiłam na wish. Com