reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Wiecie co a ja nie mam problemów z oddychaniem, nawet mnie mały po zebrach nie kopie:rofl2::rofl2::rofl2: ja to jakas chyba dziwna jestem:nerd:

No i dobrze! Kto powiedział, że każda z nas ma odczuwać wszystko jednakowo :-)
ja w 1. ciąży dosłownie fruwałam a dolegliwości za bardzo nie pamiętam, więc nie mogły być takie najgorsze. No, pomijam mdłości do 4 m-ca :-):-)
Czarna, Beza ma rację, nigdzie nie pisze,że takie objawy to muszą mieć wszystkie ciężarne :tak::tak::tak: Tylko pozazdrościć!!!!!!!!!!

U mnie niestety od kilku dni krwawią dziąsła i w ogóle mam obolałe i wrażliwe podniebienie :sorry2: A co do bólów brzucha, zdarzają się takie okresowe, ale nie trwają długo. I Mały mnie kopie (dziś tak dostałam w żebro, że mi dech zaparło) i wierci się (szczególnie odczuwa to moj pęcherz)

reklama
moja mała dziś strasznie chwilami napiera na sam dół. sekundówki takie:rofl2: nie licze na nic, bo jak bywało duuużo gorzej, nic sie nie działo. teraz tym bardziej.
kiedyś wyjdzie na pewno, ale chciałabym wiedzieć kiedy:confused:

moja mała dziś strasznie chwilami napiera na sam dół. sekundówki takie:rofl2: nie licze na nic, bo jak bywało duuużo gorzej, nic sie nie działo. teraz tym bardziej.
kiedyś wyjdzie na pewno, ale chciałabym wiedzieć kiedy:confused:
Justyna też bym chciała wiedzieć kiedy :tak::tak:, ale to nasze dzieci zdecydują, nie my :rofl2:

dziewczyny, czy wy też czujecie coś w kroczu? jakieś rozpychanie z kłuciem...nie wiem jak to opisac. jakby mi tam coś siedziało:confused::baffled:

Mnie ostatnio boli kosc łonowa jakbym sie uderzyla i miala obolale to miejsce a wczoraj wieczorem wlasnie czulam takie klucie jakby mnie ktos szpilka kłuł:confused:

kłucie jak kłucie, ale jakieś dziwne jakby rozpychanie:confused:cos w tym stylu.
siedze i czytam sobie w necie o porodach i normalnie mała dziś ostro trenuje.czuje jak mi do pachwiny i uda promieniuje to wszystko. chciałabym żeby cos z tego wyszło:confused::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny, czy wy też czujecie coś w kroczu? jakieś rozpychanie z kłuciem...nie wiem jak to opisac. jakby mi tam coś siedziało:confused::baffled:
niom, np. dziś jak schodziłam ze schodów czułam takie bolesne "natarcie" na miednicę, chwilami musiałam się zatrzymać, a do samochodu szłam jak staruszka wolniutko :eek: Też nie potrafię tego opisać, ale podobnie bym to nazwała, jak Ty :tak:

ja ostatnio czuje jakby mi tylek mial za chwile odpasc:baffled:nie wiem jak to inaczej opisac:sorry2:taki dziwny jakby bol, cos jak zakwasy i rwie do dolu:confused:
a druga sprawa...czy Wam sie w ciazy tez tak cera pogorszyla?bo podobno zazwyczaj sie poprawia, a mi ostatnio strasznie sie pogorszyla. niedy problemow nie miaolam z cera, moze troche za sucha skora. a teraz dbam jak moge i zaczela sie luszczyc, mam czerwone, jakby poparzone plamy:-(nie wiem co z tym zrobic juz bo probuje wszystkiego.
no i dekolt i plecy pierwszy raz tez jakies nie takie....pierwszy raz w zyciu zaczelo mi tam cos wyskakiwac:(hormony szaleja az ak?i dlaczego dopiero teraz?

reklama
blond a z tą cerą to też sie śmieje, bo mi w żadnej ciąży sie nie poprawiła a mocno pogorszyła i musze duuuużo więcej o nią dbać. jakies dziwne plamy, przesuszenie itd...

Do góry