reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Trzymam kciuki za wszystkie fałszywe alarmy żebyście jeszcze troszkę doczekały :sorry2:
Ja też odczuwam pewne zmiany w samopoczuciu - lepiej mi się oddycha, ale brzuch mi się nie opuścił; wczoraj też brzuch mnie rozbolał tak dziwnie, w sumie jak na @, ale taki ból ciągnący z jednej strony i tylko przez chwilę. Bądź co bądź wzięłam profilaktycznie nospę. Dzisiaj odpukać cisza.

reklama
Kasia dobrze ze dzis cisza z tymi bólami:tak:
Marma ja wiem i ciesze sie ze ty tez to odczuwałaś choc nie z tego jakie sa tego skutki czyt skracanie szyjki. mam nadzieje ze mi sie tam nic jeszcze nieskraca
Ciril trzymam kciuki za wizyte

Wiecie co a ja nie mam problemów z oddychaniem, nawet mnie mały po zebrach nie kopie:rofl2::rofl2::rofl2: ja to jakas chyba dziwna jestem:nerd:

No i dobrze! Kto powiedział, że każda z nas ma odczuwać wszystko jednakowo :-)
ja w 1. ciąży dosłownie fruwałam a dolegliwości za bardzo nie pamiętam, więc nie mogły być takie najgorsze. No, pomijam mdłości do 4 m-ca :-):-)

CIRIL 3 mam kciuki za wizyte :-)Pisz na co i jak po wizycie :-)
CZARNA fajne ze dobrze sie czujesz :-)

KASIU pisalas ostatnio o tym na ogolnym Ja wlasnie wczoraj mialam takie cos jak ty ze niby brzuch mialam miekki ale czulam takie dziwne ciagniecie jakby na dol Brzuch nie byl twardy a to nie bolalo tylko takie nieprzyjemne Ciekawe co to moglo byc ???

Kaka ja te rozwolnienie mam juz od paru dobrych tygodni:baffled:spac tez calymi dniami bym mogla i ten bol krzyza.Juz codziennie odczuwam bole brzucha i zastanawiam sie czy mnie oszukuje czy sie zbiera do wyjscia!?

reklama
No to z tego co widze musialoby sie kilka z nas odrazu rozdwoic :))) z waszych objawow tak wynika a wasze maluchy bawia sie z wami i nie wychodza:)))

Do góry