reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Ja tez takie bole mam,najbardziej odczuwam w nocy...Ide do wc i jak polamana:baffled:,kregoslup to codziennie boli!!!
Blond co do cery to mi sie pogorszyla:crazy:Teraz mam cala buzie w pryszczach i do tego plamy w okolicy nosa i brody.

reklama
Ja tez takie bole mam,najbardziej odczuwam w nocy...Ide do wc i jak polamana:baffled:,kregoslup to codziennie boli!!!
Blond co do cery to mi sie pogorszyla:crazy:Teraz mam cala buzie w pryszczach i do tego plamy w okolicy nosa i brody.

No właśnie to kłucie od dołu mam, do tej pory to były takie chwilowe incydenty, a teraz taki ciągnący ból w kroczu ku dołowi, kość ogonowa z całym tyłkiem też strasznie boli, że każda zmiana pozycji to grymas bólu na twarzy. Oj tak to jeszcze nie miałam i skąd to? Przecież się dziś nie napracowałam.:confused::crazy:

A mnie z kolei bolą... pachwiny.... szczególnie w nocy jak ide do ubikacji... normalnie ledwo wtedy chodzę z tego bólu ... myslałam, że jakies żylaki mi się tam potworzyły, bo podobno lubią się tworzyć jak ktoś dużo chodzi (a do zwolnienia chodziłam dużo), ale żandego zylaka dopatrzeć się nie mogę...wiec nie wiem co to może być :-(

Ja też czuję kłucie w kroczu szczególnie jak gdzieś idę , ostatnio przechodzilam przez nasze nieduże centrum handlowe z jednej strony na drugą do auta, to musialam przysiąść na ławce bo nie moglam iść tak mnie kłuło....
A w nocy też jak wstaję to nie mogę się "rozruszać", tak mnie jakoś rwie caly dół..

Co do połamania to i ja wieczorem chodze jak kaleka az kuleje z bolu krzyza ktory promieniuje az do kosci ogonowej:baffled:mowie wam az sie plakac czasem chce:crazy:z bólu!!

Z wypryskami tez mam problem od jakis 2-3tyg

Mnie tez zaczelo kuc w pachwinach i spojenie zas mi sie odzywa ale ja sobie mowie ze to juz moze ten czas bo jest coraz blizej :-)

MINISIA nie pamietam ale czy twoja dzidzia jest ulozona juz glowka w dol Bo wiem ze obawialas sie cesarki wiec jak to teraz wyglada bo chyba nie doczytalam :-) ??????

Oj jakbym słyszała siebie - ból w kroczu, boli podwozie jak nic.
Do tego kręgosłup przy przekręcaniu się w łóżku też boli a zaraz po wstaniu to koszmar - niby do łazienki mam blisko a zgarbiona jak babcia idę.
Muszę rozchodzić i wtedy jest dobrze.
Jeszcze trochę dziewczyny - damy radę - TRZEBA I JUŻ

wiecie co, to w takim razie ja mam luksus.
Nic mnie nie boli, nie ciągnie, żadnych dolegliwości. Tylko ciekawe jak by to było gdybym normalnie chodziła i jeszcze bez nospy....
Może nie powinnam o tym pisać, bo to jak wywoływanie wilka z lasu... tfu tfu :)
Oczywiście jak mi od tyłka odmiękło to łażę po domu, ale bez żadnego przemęczania...

Beza ja tez praktycznie nic nieodczuwam:-p a jak juz cos to wiem ze tak musi byc i tyle:)))) ale faktycznie lepiej głosno nie mowic bo sie wywoła wilka z lasu:-p:-p Ja tak gadałam ze nie latam siku a dzis w nocy 2 razy wstawałam:-D:-D:-D

czarna 2 razy?:))))to przed ciaza tak latalam jak byla dobra noc a teraz jak Motylek...:)
Beza ja to no-spe tez biore i kurde odczuwam:(mi sie wydaje ze ona na mnie nie dziala, no chyba ze bez niej to bym juz urodzila:)

Ja sie w sobotę chwaliłam teściówce ze mnie plecy nie bolą...i od niedzieli mam za swoje. Termofor ciepły trochę mi pomaga;-) A nocne siusiane to u mnie przynajmniej 4 razy.

reklama
Mnie tez zaczely plecy pobolewac I od wczoraj czasem chyci mnie nagly i bardzo bol w podbrzuszu Tak lapie na kilka sekund i puszcza ale zdazylo mi sie to od wczoraj 2 razy moze cis sie zacznie dziac i u mnie bo jak narazie to zadnych innych dolegliwosci brak :-)
Ale dokladnie z tym to zaraz sie moze wsio zmenic

Do góry