reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Ja tez mam rozstepy i nic nie pomaga tak jak piszesz Aga jak maja wyjsc to wyjda czy smarujesz czy nie.
Co do mleczka to odkad mi sie pojawilo tak mam jak lekko scisne sutki to wycieka wiec ja akurat nie wiem jak to jest jak nic nie leci ale mysle ze jak inne mamusie maj podobnie to widac ze i tak moze sie zdarzyc.
Justys i jak tam minelo??moze wez nospe!

Ja nie mam problemów z rozstepami na brzuchu, bo miałam duży zapas skóry. Lubię ten moment kiedy nie robią się wałeczki po bokach i można ubrać obcisłą bluzkę ;-)
A na poważnie to tylko na cyckach mi się zrobiły po trzy takie bruzdy. Ciekawe jak ja będę wyglądać po cudzie narodzin :confused:

nie mam nospy, tu tylko paracetamol. mineły bole okresowe ale reszta po staremu. leże dzis cały dzień tyłkiem do góry.

To odpoczywaj moze minie a moze malutka juz sie szykuje?? teraz to juz chyba wsio ryba nie? ja jeszcze chce te dwa tyg.wytrzymac a potem to juz wola Boga :))

Witajcie dziewczyny!
Kurcze czy wam porobily sie rozstepy na brzuchach.Ja mam normalnie straszne, jak zauwazylam to az mi sie plakac chcialo.Na szczescie juz sie z tym pogodzilam tzn nie placze jak na ie patrze ale wygladaja tragicznie.Zeby norlamalnie takie wielkie wyskoczyly od razu.I chyba jest prawda ze jak maja wyjsc to wyjda, smarujesz brzuchol czy nie.
Mam jeszcze pyt. do tych z Was ktore maja juz dzieciaczki.Czy jak nie mam zadnego wycieku z sutkow, zupelnie nic to moze oznaczac ze nie bede miala mleka.Wydaje mi sie ze juz cos powinno sie pojawiac a tu nic.Strasznie chcialam karmic piersia i boje sie ze nie bede mogla...
Pozdrawiam
Spokojnie ja tez nie mam zadnych wyciekow itp. W poprzednich tez nie miałam a oby dwie córy karmiłam:-p

Justynka kurde ale cie ta ciaza i bóle mecza. Oby do porodu:tak:

mam już dość i chce juz urodzić. zaczynam sie zastanawiać czy wybrać znieczulenie; jeszcze 2tygodnie takich wariacji a wymiękne

Justyna dasz radę, już tak niewiele Ci zostało :tak:
Ja też nie mam wycieków, ale brodawki ciemne i strasznie wrażliwe:baffled:

reklama
nie mam nospy, tu tylko paracetamol. mineły bole okresowe ale reszta po staremu. leże dzis cały dzień tyłkiem do góry.
justyneczka dzisiaj też leż i odpoczywaj. Dasz jakoś radę wytrzymać z tym bólem, później o wszystkim zapomnisz.
A nasz synek chyba znów cierpni na bezsenność, rozpycha się już od 5!!! Mam nadzieję że mu przejdzie jak się urodzi:confused:

Do góry