reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Witajcie dziewczyny!
Kurcze czy wam porobily sie rozstepy na brzuchach.Ja mam normalnie straszne, jak zauwazylam to az mi sie plakac chcialo.Na szczescie juz sie z tym pogodzilam tzn nie placze jak na ie patrze ale wygladaja tragicznie.Zeby norlamalnie takie wielkie wyskoczyly od razu.I chyba jest prawda ze jak maja wyjsc to wyjda, smarujesz brzuchol czy nie.
Mam jeszcze pyt. do tych z Was ktore maja juz dzieciaczki.Czy jak nie mam zadnego wycieku z sutkow, zupelnie nic to moze oznaczac ze nie bede miala mleka.Wydaje mi sie ze juz cos powinno sie pojawiac a tu nic.Strasznie chcialam karmic piersia i boje sie ze nie bede mogla...
Pozdrawiam

Mi rozstępy nie porobiły się na brzuchu tylko na pośladkach, ale takie małe, choć i tak wyglądają:szok::szok::szok:
Wyciek z sutków miałam ok. 25 - 26 tyg ciąży. Teraz nie mam wcale i sutki mi też jakoś zjaśniały. Też nie wiem czy to dobrze:baffled:

jessu, mam wrażenie że zaraz mi brzuch pęknie tak sie napina; o matko, czuje to aż w nogach i tak cholernie nisko

Agniesia nie martw się, ja miałam w okolicach 15-20 tyg. lekki "wyciek" a teraz suchutko. W pierwszej ciąży cały czas suchutko i pamiętam że się przejmowałam, a pokarm od samego porodu się pojawił i nie było żadnych problemów (przez kolejne trzy lata :-))

Wcale nie musi teraz wyciekać z piersi ja też nie mam nic takiego i za pierwszym razem nie mialam w ciąży a potem mialam dość pokarmu i karmiłam małą przez 10 mcy, spokojnie wszystko w swoim czasie:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!
Kurcze czy wam porobily sie rozstepy na brzuchach.Ja mam normalnie straszne, jak zauwazylam to az mi sie plakac chcialo.Na szczescie juz sie z tym pogodzilam tzn nie placze jak na ie patrze ale wygladaja tragicznie.Zeby norlamalnie takie wielkie wyskoczyly od razu.Pozdrawiam
Agniesia25:) myślałam ze jestem jedyna z rozstępami. Smaruję od samego początku różnymi "wynalazkami" i pod koniec siódmego miesiąca mi wyskoczyły:crazy: Też mam takie wielkie, wygląda jak pole zaorane:baffled: Lekarz mi powiedział że może to być uwarunkowane genetycznie, dlatego pytałam mamy i mówi ze ona też miała pod koniec ciąży:sorry2:

Dzieki dziewczyny za odp.Na Was zawsze mozna liczyc, troche sie uspokoilam.
Antuanet, wspolczuje rostepow, ale milo ze nie jestem sama:-p
Bedziemy musialy razem na plaze chodzic to nie bedzie zle hihi

reklama
Do góry