reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
O masz ... ja tak samo a najgorzej w nocy, bo męża budzę i pyta się czemu tak stękam :-D
hehe powiedz ze uprawiasz s... z obcym ciekawe jak zareaguje. Ja późnym wieczorem to często mam ubaw z M, bo on gada przez sen niestworzone rzeczy, wczoraj np. pytam się czy może spać bo ja nie bardzo a on do mnie PRZEZ SEN mówi, no ja też nie moge zasnąć, ale może mi się uda :rofl2::-)

hehe, ja też miewam takie kopniaki i w jednej sekundzie mam wrażenie że sie zsiusiam:laugh2:

qurcze, nie moge zasnąć, na wieczór jestem zawsze jakaś rozbudzona a teraz jeszcze mam te nogi takie spuchniete, prawą czuje aż pod kolanem napiętą. z laura też mi strasznie puchły ale duużo wcześniej niż teraz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze, mi znajoma (urodziła pięcioro dzieci) dzisiaj powiedziała,że mam brzuch niziutko! Zaczęłam się przyglądać i rzeczywiście, ma rację. Znowu jest mi ciężko i sapię siedząc przed komputerem. Zaczynam się stresować...:baffled:

hehe powiedz ze uprawiasz s... z obcym ciekawe jak zareaguje. Ja późnym wieczorem to często mam ubaw z M, bo on gada przez sen niestworzone rzeczy, wczoraj np. pytam się czy może spać bo ja nie bardzo a on do mnie PRZEZ SEN mówi, no ja też nie moge zasnąć, ale może mi się uda :rofl2::-)

O masz :-D:-D:-D spróbuję hhehehhehe.

Mój nie gada tylko :baffled: chrapie ale da się wytrzymać.

hehe, ja też miewam takie kopniaki i w jednej sekundzie mam wrażenie że sie zsiusiam:laugh2:

qurcze, nie moge zasnąć, na wieczór jestem zawsze jakaś rozbudzona a teraz jeszcze mam te nogi takie spuchniete, prawą czuje aż pod kolanem napiętą. z laura też mi strasznie puchły ale duużo wcześniej niż teraz.

Ja też tak mam.
Ale najlepsze jest jak ma czkawkę - czuję to tak jakby w szyjce czyli pewnie główką w dół ułozone jest maleństwo.

reklama
Magdziunia ja też czuję niziutko, prawie w szyjce. Chyba nasze dzidzie już się szykują do startu :szok:
Smerfa czkawa tez jest wyczuwalna bardzooooo nisko:tak:
Beza mi tez powiedzieli ze mam za nisko brzusio:baffled: wiec sobie wtedy zaznaczyłąm sposobem Wanili wysokosc pepka i co jakis czas sprawdzam. Jak narazie nizej nieschodzi;-)

A mi wczoraj albo bratowa chciała dosłodzic ale nie wiem ale powiedziała ze mi wcale brzuchol nie urusł od ostatniego czasu. A nie było jej miesiac:sorry2:

Do góry