Justynka doskonale Cie rozumiem. Ja tez mam juz dosc tej mojej niemocy. Tyle bym chciała zrobic. Czasem zaciskam zeby i robie choc zdaje sobie sprawe ze igram. Ale ja niepotrafie lezec i patrzec jak np Lalunia stoi przyklejona do szyby i mowi dada:---( Wiem ze to moze moje egoistyczne podejscie ale nic na to nieporadze. Ja z natury nie potrafie sie zalic i dusze to w sobie. Ale czuje sie tak jak ty
reklama
Nie mogę już się nawet przekręcić bez tego bólu w żebrach. Teraz już jest ciągły, a w momentach naciągnięcia ostry, palący i kłujący. Jeszcze troszkę to nie wytrzymam i będę mojego lekarza po USA ścigała (jest na kongresie usg i wraca w piątek dopiero):---(
No to widze ze nie tylko ja juz mam dosc:-( wiecie co kocham to malenstwo i zniose dla niej wszystko lacznie z porodem ale teraz to tak mi daje w kosc ze chwilami nic tylo usiasc i plakac a mowia ze ciaza to najpiekniejszy okres w zyciu kobietymoze i tak ale te bole i ta nieporadnosc czasem przerastaja mnie.
Ciesze sie ze to koncowka
Ciesze sie ze to koncowka
magdziunia
Październikowa Mama'08
Mnie mierzi zadyszka...z dnia na dzień jest coraz gorzej. Zakupy to juz dla mnie wyczyn albo wyjście z psem...Jeszcze 6 tygodni;-)
Oj skąd ja to znam, wczoraj byłam u rodziców i poszłam z mamą na spacer do lasu.
Rozmawiałyśmy a ja czułam się tak jakbym przebiegła 10 km i tchu złapać nie mogłam
Dziewczyny ja tez juz mam dosc...wszytsko mnie boli.Jak znajomi byli to spacer godzinny wydawal mi sie wejsciem na mont everest,a wieczorem umieralam,bo kregoslupa nie czulam.Od wczoraj mam silne bole brzucha i caly czas twardy,martwi mnie to:-(.Teraz staram sie oszczedzac,bo praktycznie za miesiac juz moge rodzic.Ja uwielbiam sprzatac i nie moge sie patrzec jak wszytsko lezy,ale musze odpuscicA do tego czuje sie jak slon.Za chwile nasze malenstwa bede z nami i zapomnimy o tych chwilach i bolach
A już myślałam że to tylko ja tak narzekam
Bolą mnie plecy, kłuje brzuch, dostaję zadyszki po przejściu paru metrów czy wejściu na IIp. to co kiedyś robi łam codziennie dziś odkładam na kilka dni
Masz rację motylku nasze dzeiciaczki juz niedługo nam to wynagrodzą1
Już nie mogę się doczekać!
Bolą mnie plecy, kłuje brzuch, dostaję zadyszki po przejściu paru metrów czy wejściu na IIp. to co kiedyś robi łam codziennie dziś odkładam na kilka dni
Masz rację motylku nasze dzeiciaczki juz niedługo nam to wynagrodzą1
Już nie mogę się doczekać!
reklama