reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Dziewczynki wczoraj byłam u lekarza i powiedział, że na skurcze w łydkach dobrze jest jeść dużo bananów i pomidorów zamiast łykać jakieś tabletki i dzisiaj już od rana się faszeruję naturalnymi lekarstwami - Wam też polecam :-)

reklama
I mnie mecza bóle krzyża aż podchodza pod kość ogonowa jak chwile posiedze oparta tak na pół leżaco albo leże na plecach to wstać nie moge taki ostry ból!!!!!!
A dziś na szczescie mi sie brzuszek nie robi twardy i baaardzo sie ciesze bo tak sobie myśle ze jak mam urodzic wczesniej to po 32 tyg.bedzie juz bezpiecznie ale wole urodzic po 38.

a ja mam kłopot ze stopmi, bola strasznie jakbym nie wiadomo ile kilosów przeszla, nie puchną tylko bolą

Dziś w nocy złapał mnie skurcz w lewą łydkę - jejku okropne uczucie.
Trzymał minutę a ja wyłam z bólu.
Mąż się obudził i chciał mi rozmasować a ja nie dałam, bo nie mogłam się ruszyć z bólu.
Teraz jak chodzę, to czuję nadal dyskomfort w lewej nodze :eek::baffled::baffled::baffled::errr:

Dobrze, że jadę na zakupy - banany obowiązkowo muszę kupić.

Dziś w nocy złapał mnie skurcz w lewą łydkę - jejku okropne uczucie.
Trzymał minutę a ja wyłam z bólu.
Mąż się obudził i chciał mi rozmasować a ja nie dałam, bo nie mogłam się ruszyć z bólu.
Teraz jak chodzę, to czuję nadal dyskomfort w lewej nodze :eek::baffled::baffled::baffled::errr:

Dobrze, że jadę na zakupy - banany obowiązkowo muszę kupić.

Kurde ja miałam dzis to samo ale z prawą noga. Normalnie poł nocy sie meczyłam. A teraz nawet jak dotke łydke to mnie boli:eek:

Witam,

A czy któraś z Was (czego nie życzę) ma problemy z nerkami?

Ja wyladowałam w szpitalu z zastojem moczu w nerce. Założyli mi cewnik
tzn. rurkę od nerki do pęcherza moczowego. Koszmar. Muszę z tym chodzić
aż do porodu (wyjmą ok 6 tygodni po porodzie). Teraz nie ruszam się praktycznie z domu bo czuje ciągłe parcie na pęcherz i ból.

Dbajcie o drogi moczowe, bo to co ja przeżywam podobno 100 razy gorsze od porodu!

O rety!!! Mi np. w nocy czesto chce sie siku, dzidzia jeszcze dodatkowo mnie od srodka "skopie", a tak mi sie wstawac nie chce..... Ale masz racje, trzeba dbac o siebie. A z tymi skurczai, to Wam wspolczuje Dziewczyny!!!!! Ja, jak czuje, ze taki Dran nadchodzi zadzieram palce do gory i to pomaga. Bo ja nie potrafie spac tak "normalnie" (a bardzo chciala polozyc sie i obudzic dopiero rano:dry:), tylko "czujne" :-D, tak ze kazdy szmer mnie budzi :dry: Lipa...

reklama
na siusianie już nie zracam uwagi - przyzyczaiłam się.

Tylko te oczy tak mnie szczypią. Dobrze, że w piątek do okulisty:tak:

Do góry