reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

na szczescie nic mnie nie boli:) jest jeszcze jedna zabawna dolegliwosc z mojej strony- otoz widze, ze zaczynam przygotowywac sie nie tylko do porodu ale i do karmienia:)zdziwilam sie ostatnio jak zauwazylam plamy na staniku...a teraz to juz tak prawie codziennie...

reklama
dobrze że nie tylko u mnie pojawiło się chrapanie :-), magdziunia faktycznie trzeba będzie spróbować wyżej spać, ale ja uwielbiam prawie na płasko
Kaska19 mnie też coraz częściej kość ogonowa boli, czasem nawet jak krótko siedzę mam problem żeby wstać

ja zasypiam łatwo, ale w nocy wstaje albo do kibelka, albo łapie mnie skurcz łydki, a jak nie jedno i nie drugie to zgaga

Aja mam wieczorem trochę łopotu z zaśnieciem, ale potem to już śpię ale tak jak i u Ciebie ppatqa, łapią mnie skurcze łydki i wtedy trzeba złóżka na baczność wsawać-- okropne..

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Hej Zawsze myslałam ze nogi spuchniete w ciazy to normalne , jednak trudno uznac za normalne fakt ze mam TYLKO jedna noge spuchnieta - miałyscie taki problem? Ja tak mam od dwóch dni i raczej jutro pojde do lekarza z tym bo sie zaczynam martwic

ja puchnę regularnie, przy czym bardziej puchnie mi lewa noga. W którym tygodniu ciąży jesteś?

reklama
Do góry