reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

firstmama ojej bidulko trzymaj sie dzielnie
Ja siusiu też w nocy staje ale i dużo pije. Ja jak mnie łapie skurcz w nobe to tylko mówie skurcz i M od razu łapie za łydke by rozmasować, ale ja skurcze miałam juz przed ciążą, poprostu mam za krótkie mięśnie na łydkach- tak mnie zdiagnozował już kiedys ortopeda, ja w życiu nie zrobiłam skłonu by chociaż czupkami palców dotkąc ziemi

reklama
Ach ciążowe kłopociki.
Ja nie zdążyłam zadrzeć palcy - ból wyrwał mnie ze snu :-(.
Mam nadzieję, że dziś będzie ok.

minisia a czy Ty bierzesz jakieś leki na ten twardniejący brzuch? Bo ja do tej pory regularnie 2x dziennie brałam no-spę i brzuch się stawial a ostatnio coraz częściej a po jej odstawieniu jakoś lepiej nie czuję tego twardnienia teraz dużo rzadziej...;-)

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Dziewczyny mam pytanie...
Czy męczy może którąś z Was taki ostry ból w krzyżu??? Dzisiaj w nocy nie mogłam od tego spać.:wściekła/y:

reklama
małaulka mi twardnial brzuch i to bardzo czesto. moja ginekolog tez kazala mi brac no-spe forte na recepte 2 x dziennie i przestal twardniec, twardnieje moze raz czy dwa razy dziennie:)wiec juz sie nie boje ze zaczne rodzic:)

Do góry