reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Mnie zgaga też często męczy, ale na razie mleko i woda niegazowana ją łagodzi, niestety migdałów nie mogę wypróbować, bo mnie uczulają, a podobno są skuteczne.
A ja od niedawna ... chrapię :-) wcześniej mi się nie zdarzało, a teraz mąż mnie budzi albo odwraca na drugi bok kiedy zaczynam. Mam nadzieję że mi broda i wąsy nie urosną :-D

Co do zgagi i wlosow to tez to slyszalam :-)Mnie meczyla kilka dni i przeszlo a teraz to zawsze rano jak jeszcze nic nie zlem to mnie meczy a pozniej ustepuje hihi :-) To ciekawe jakie wlosy bedzie miala moja KSIEZNICZKA HEHEHE

Ja od kilku dni moze tak jakies 2 tygodnie mam problemy ze spaniem i nawet jak z M bylo oki to tez je mialam wiec to nie ze stresow hehe.Tzn zasypiam szybko i jakis czas spie jak dziecko ale tylko ten czas bo pozniej to juz jest koszmar :-(

A ja od niedawna ... chrapię :-) wcześniej mi się nie zdarzało, a teraz mąż mnie budzi albo odwraca na drugi bok kiedy zaczynam. Mam nadzieję że mi broda i wąsy nie urosną :-D

Mirabelko myślę, że raczej nie urosną.
Mnie też niedawno mąż obudził i powiedział, żebym nie chrapała.
Matko kochana - nigdy wcześniej nie miałam tego.

Chyba powinnam spać z większą ilością poduszek - może pomoże :cool2:

a ja mam zgagulce...widać i nasza będzie owłosiona;-)
Blond_20 moze zadzwon do lekarza i zapytaj go o to.

No i ja chrapie;-)ostatnio mi moj maz to zakomunikowal:-)A co do twardnienia brzusia tez tak czasem mam ale jak nie towarzyszy temu bol to nie ma powodu do obaw bo to nic groźnego, macica pomalu juz przygotowyje sie do porodu.

reklama
siedza abki w ciazy na orum i narzekają hihihi:D kiedys spisze chyba te wszytskie ciazowe dolegliwości---wyszla by naprawdespora ksiega:D
dorzucam kolejną----od dwoch dni boli mnie....kość ogonowa!! myslalam ze przejdzie ale nie! moze to dklatego ze tak sie lenie i ciagle siedzę:-):blink:hehe
mimo tego wszytskiego jestem najszczesliwsza na swiecie:D najnardziej jak mi dzidzia tanczy w brzuchu:)a kolomnie jest moj reproduktor kochany:D<serduszka>

Do góry