Kulfon 26 myśle że nie masz powodu do zmartwien, moja niunia też niecodzien jest aktywna a tym bardziej jak sa takie upaly robi sie leniwa wazne zebys codziennie jakis ruch poczula ale nie musi to byc wielkie kopanko.Najlepiej zjedz cos slodkiego i sie poloz-zobaczysz jak to dziala na malenstwo )
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witajcie mam pytanioe czy kopniaczki czujecie codziennie bo ja do tej pory chyba tak a przez dwa dnie czułam ruchy ale kopniaków nie . Czy powinnam się martwić?
Nie jestem znawca ale powiem co moje zdanie ;-)
Moja Ksiezniczka jak zaczela kopac w 17 tygodniu tak kopie codziennie
Od kilku dni zaczelam czuc te przesuwania sie dziecka i raz sa kopniaczki a raz te ruchy ;-)Wydaje mi sie ze martwic sie mozna jak sie nie czuje nic co pochodzi od dziecka ;-)Takie jest moje zdanie
Ostatnia edycja:
kulfon26
Zaciekawiona BB
Witajcie właśnie wróciłam z glukozy miało byc takie fu a było całkiem smaczne tak jakbym batonik zjadła :-) natomiast dziś nie mogły mi żyły znaleźć i kuta byłam 6 razy !!! i to z takim okropnym gmeraniem igłą!! Ale jakoś żyję.
Miłego dnia i dzięki za pocieszenie dzidzia za to dziś szaleje że hoho:-).
Miłego dnia i dzięki za pocieszenie dzidzia za to dziś szaleje że hoho:-).
Antuanet24
Październikowe mamy'08
kulfon26 współczuję tylu ukłuć;-) Chyba bym się zbulwersiła na pielęgniarkę gdyby mnie tak katowała. A nadczczo byłaś na tej glukozie? Bo mnie tak mdliło, że już po wszystkich pobraniach zwymiotowałamA kopniaczkami się nie martw, napewno powrócą. Nasz synio uaktywnia się zazwyczaj o 24 jak ja mam już w planach sen. Widocznie te upały źle wpływają na Twoją dzidzię.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kulfon ciesze sie ze dzis Twoja dzidzia kopie :-)
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Ciesze sie, ze juz po badaniu. A kiedy wyniki?
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
moj malusek daje o sobie znac prawie caly czas wiec kiedy sie zbyt dlugo nie rusza to wapadam w panike......
.a teraz dzidzia rosnie i tyje i bedzie miala coraz mniej miejsca wiec bedzie sie mniej ruszac...wiecie ze 24 tygodniowy plod jesli teraz by sie urodzil ma 85% szans na przezycie?? jestem w szoku....a w anglii aborcja jest dozwolona wlasnie to 24 tygodnia ciazy...o kto mi powei ze aborcja to nie jest zabojstwo....
.a teraz dzidzia rosnie i tyje i bedzie miala coraz mniej miejsca wiec bedzie sie mniej ruszac...wiecie ze 24 tygodniowy plod jesli teraz by sie urodzil ma 85% szans na przezycie?? jestem w szoku....a w anglii aborcja jest dozwolona wlasnie to 24 tygodnia ciazy...o kto mi powei ze aborcja to nie jest zabojstwo....
majeczka02
Fanka BB :)
Wiecie...jak poszłam na swoje pierwsze usg,a było to w 8tc. Ginka mówiła "widzi pani jak dzidziuś się rusza" Bardzo cieszyłam sie,ze nie nazywa mojego Maleństwa embrionem czy inaczej tylko dzidzusiem-bo dla mnie dzieckiem jest od poczecia... Moje zdanie co do aborcji wogóle nie powinno się jej wykonywać...Ale to tylko moje zdaniemoj malusek daje o sobie znac prawie caly czas wiec kiedy sie zbyt dlugo nie rusza to wapadam w panike......
reklama
malena81
mamusia październikowa 08
A ja mam takie pytania głupie trochę, ale jestem zielona.
Ten Twardy Brzuch - na pewno zauważę jak mi się to robi?
Czasem jak coś podniosę, albo wysilę mięśnie brzucha, to czuję delikatny ból jak przed miesiączką - tylko słabszy i trwający od kilku do kilkunastu sekund.
A brzuszek to czasem twardszy, a czasem miękki - zależy jak się Julka ułoży.
A może to ten Twardy brzuch od skurczy?
Trochę się martwię, bo mam łożysko nisko i lekarz kazał mi uważać.
Ten Twardy Brzuch - na pewno zauważę jak mi się to robi?
Czasem jak coś podniosę, albo wysilę mięśnie brzucha, to czuję delikatny ból jak przed miesiączką - tylko słabszy i trwający od kilku do kilkunastu sekund.
A brzuszek to czasem twardszy, a czasem miękki - zależy jak się Julka ułoży.
A może to ten Twardy brzuch od skurczy?
Trochę się martwię, bo mam łożysko nisko i lekarz kazał mi uważać.