reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Powiedzcie, co sadzicie o farbowaniu wlosow w ciazy?
Moja siostra zrobila 9 miesieczna przerwe. Ja farbuje co miesiac (ups). A jak jest z Wami?
Moja siostra zrobila 9 miesieczna przerwe. Ja farbuje co miesiac (ups). A jak jest z Wami?
magdziunia
Październikowa Mama'08
Gosiu ja się borykałam z tym problemem na początku ciąży - odrosty miałam już 4cm i ... poczekałam do 4 miesiąca ciąży.
Ufarbowałam sobie i jest ok.
Teraz też się przymierzam.
Farbuję L`oreal bez amoniaku - ładnie pachnie i włosy naprawdę długo są lśniące i pokryte kolorem.
Ufarbowałam sobie i jest ok.
Teraz też się przymierzam.
Farbuję L`oreal bez amoniaku - ładnie pachnie i włosy naprawdę długo są lśniące i pokryte kolorem.
malena81
mamusia październikowa 08
Ja mam nowy ciążowy kłopocik. Strasznie bolą mnie stopy. Wystarczy, że chwilkę pochodzę lub postoję, a ból staje się nie do zniesienia
Nie są opuchnięte, ale bolą jak po całodniowej wędrówce.
Może to przez przyrost masy? No ale 6kg to jeszcze nie tak dużo, żeby nogi siadały.
Ma ktoś z Was podobną dolegliwość? Jak sobie radzicie?
Może to przez przyrost masy? No ale 6kg to jeszcze nie tak dużo, żeby nogi siadały.
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Ja mam nowy ciążowy kłopocik. Strasznie bolą mnie stopy. Wystarczy, że chwilkę pochodzę lub postoję, a ból staje się nie do zniesienia
Ojej, to niefajnie! Ale jaki to jest dokladnie bol? Piecze, kluje? Piszesz, ze nie sa opuchniete... Dziwne. Zglos sie do lekarza pierwszego kontaktu. Nie mysle, ze chodzi o przyrost masy.... Mnie np. czasem pieka pod koniec dnia.
Daj znac, jak czegos sie dowiesz, ok?
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
witajcie dziewczynyczesto zagladam na Wassze forum i szukam odpowiedzi na nurtujace mnie pytania....zadko postuje... mimo tego iz brzuch mi jeszcze prawie wcale nie urosl czuje ze skora jest strasznie napieta a najbardziej na plecach...jak sie schylam albo kucam to strasznie swedzi jakby mila peknac zaraz...samruje sie roznymi preparatami...moze Wy doradzicie czego uzywac zeby skora byla dobrze nawulzona i elastyczna...cos na rozstepy??oliwka??nie mam pojecia.....czego wy uzywacie?? z gory dziekuje zaodpowiedz.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kasiu masz po prostu bardzo wysuszoną skórę i to sprawiły hormony.
Słyszłam, że dobrze wpływa na stan skóry smarowanie oliwą z oliwek - taką do smarzenia.
Sama nie próbowałam ... ja stosuję kremy - mam Johnsons baby naturals - jest taki łagodny.
Słyszłam, że dobrze wpływa na stan skóry smarowanie oliwą z oliwek - taką do smarzenia.
Sama nie próbowałam ... ja stosuję kremy - mam Johnsons baby naturals - jest taki łagodny.
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
wstyd sie przyznac, ale... ja niczym sie nie smaruje (ups)