reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Gosiu ja się borykałam z tym problemem na początku ciąży - odrosty miałam już 4cm i ... poczekałam do 4 miesiąca ciąży.
Ufarbowałam sobie i jest ok.
Teraz też się przymierzam.
Farbuję L`oreal bez amoniaku - ładnie pachnie i włosy naprawdę długo są lśniące i pokryte kolorem.

Ja mam nowy ciążowy kłopocik. Strasznie bolą mnie stopy. Wystarczy, że chwilkę pochodzę lub postoję, a ból staje się nie do zniesienia:(
Nie są opuchnięte, ale bolą jak po całodniowej wędrówce.
Może to przez przyrost masy? No ale 6kg to jeszcze nie tak dużo, żeby nogi siadały.
Ma ktoś z Was podobną dolegliwość? Jak sobie radzicie?

Ja mam nowy ciążowy kłopocik. Strasznie bolą mnie stopy. Wystarczy, że chwilkę pochodzę lub postoję, a ból staje się nie do zniesienia:(
Nie są opuchnięte, ale bolą jak po całodniowej wędrówce.
Może to przez przyrost masy? No ale 6kg to jeszcze nie tak dużo, żeby nogi siadały.
Ma ktoś z Was podobną dolegliwość? Jak sobie radzicie?

Ojej, to niefajnie! Ale jaki to jest dokladnie bol? Piecze, kluje? Piszesz, ze nie sa opuchniete... Dziwne. Zglos sie do lekarza pierwszego kontaktu. Nie mysle, ze chodzi o przyrost masy.... Mnie np. czasem pieka pod koniec dnia.
Daj znac, jak czegos sie dowiesz, ok?

witajcie dziewczyny:)czesto zagladam na Wassze forum i szukam odpowiedzi na nurtujace mnie pytania....zadko postuje:)... mimo tego iz brzuch mi jeszcze prawie wcale nie urosl czuje ze skora jest strasznie napieta a najbardziej na plecach...jak sie schylam albo kucam to strasznie swedzi jakby mila peknac zaraz...samruje sie roznymi preparatami...moze Wy doradzicie czego uzywac zeby skora byla dobrze nawulzona i elastyczna...cos na rozstepy??oliwka??nie mam pojecia.....czego wy uzywacie?? z gory dziekuje zaodpowiedz.

Kasiu masz po prostu bardzo wysuszoną skórę i to sprawiły hormony.
Słyszłam, że dobrze wpływa na stan skóry smarowanie oliwą z oliwek - taką do smarzenia.
Sama nie próbowałam ... ja stosuję kremy - mam Johnsons baby naturals - jest taki łagodny.

reklama
Do góry