reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

malaulka nie wiem co ci poradzic,ale jezeli bylas u lekarza i jest ok,to mysle,ze poczekaj i odpoczywaj,a powinno przejsc:-)Mam nadzieje,ze mina te bole:tak:
Mi cala twarz wysypalo,az nie moge sie patrzec na siebie hehehe:zawstydzona/y:

reklama
Już znalazłam polskiego lekarza ginekologa i we wtorek pojadę na wizytę, a po za tym biore no-spę i siedzę w domu i odpoczywam , dziś i jutro też nie pójdę do pracy, ból trochę złagodniał. Mam nadzieję, że już nie wróci.W dodatku wyczytałam w necie, że takie bóle jeśli nie ma przy tym krwawienia są spowodowane gwałtownym powiększaniem sie macicy właśnie między 18 a 24 tygodniem, zresztą to samo powiedziała mi doktor. Będzie dobrze- musi być!!

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

Malaulka ja tez wierze ze bedzie dobrze 3 mam kciuki za wtorkowa wizyte i napewno bedzie dobrze :-)
Ja mysle i tez sama sie pocieszam ze poki nie ma KRWAWIENIA to z dzidzia jest oki :-)
Pisz nam jak sie czujesz :-)

Wlasnie dziś miałam wizytę u lekarza i chyba wszystko już jest dobrze!!!! Brzuch ma prawo boleć tym bardziej, że mam stojącą pracę noi w związku z tym narazie jestem na zwolnieniu, ale tu można dostać zwolnienie tylko na tydzień i co tydzień trzeba chodzić i prosić o nowe.Ale co tam- najważniejsze, że jest lepiej. Pozdrawiam...

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

Dzięki dziewczyny, za wsparcie, a ja dodatkowo byłam dziś na usg, ale tak szybko tylko położna sprawdziła, czy nie ma jakichś krwiaków albo czegoś niepokojącego na szczęście nic nie znalazła. Widziałam przez małą chwilkę moją Dzidzię. Sliczna, ale dokładnie sobie pooglądam całe Dzieciątko już za dwa tygodnie...

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

reklama
Mnie wysypalo na twarzy od razu. Tak przez trzy miesiace wojowalam, az... minelo samo. Teraz smaruje buzie kremem do opalania dla niemowlat (jest gladka, jakiej jeszcze nigdy nie mialam). Poza tym mialam mdlosci po posilkach, obnizenie nastroju, ciagle spalam, nic mi sie nie chcialo. Moja ochota na seks zmalala prawie do zera... Ale teraz czuje sie niebo lepiej i wiem, ze to sprawka burzy hormonow! Ufff... byle do pazdziernika :)

Do góry