reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ZAWADKA ZGADZAM SIE Z DZIEWCZYNAMI :-)
JUSTYNKA wspolczuje co tych twoich dolegliwosci :-( 3 maj sie jakos
MINISIA dobry masz pomysl ze jak co to w dniu terminu idz do szpitala i tam napewno ci pomoga No ale miejmy nadzieje ze do 9 bedziesz juz tulic mala w ramionach :-)
A ja dzis jak na glownym mam klopoty z zoladkiem :-(
JUSTYNKA wspolczuje co tych twoich dolegliwosci :-( 3 maj sie jakos
MINISIA dobry masz pomysl ze jak co to w dniu terminu idz do szpitala i tam napewno ci pomoga No ale miejmy nadzieje ze do 9 bedziesz juz tulic mala w ramionach :-)
A ja dzis jak na glownym mam klopoty z zoladkiem :-(
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ja wczoraj wieczorkiem miałam takie wybuchy gorąca ze mi sie słabo robiło, i głowa strasznie bolała. O 3 w nocy wyszłam z psem na podworko zeby sie przewietrzyc bo sie zle czułam i potem było juz troche lepiej.
A co do dretwienia rąk, to ja mam prawą reke od prawie 2 tygodni cały czas zdretwiałą, a lewa dretwieje co jakis czas i ciezko cokolwiek mi robic, ale sie juz troche do tego przyzwyczaiłam, lekarz tylko powiedział ze to jakis ucisk, ze pod koniec ciazy duzo kobiet tak ma i ze przejdzie mi jak urodze
A co do dretwienia rąk, to ja mam prawą reke od prawie 2 tygodni cały czas zdretwiałą, a lewa dretwieje co jakis czas i ciezko cokolwiek mi robic, ale sie juz troche do tego przyzwyczaiłam, lekarz tylko powiedział ze to jakis ucisk, ze pod koniec ciazy duzo kobiet tak ma i ze przejdzie mi jak urodze
magdziunia
Październikowa Mama'08
A mnie się brzusio napina i napina - nie mam bólu przy tym.
Czuję dyskomfort i muszę zmieniać pozycję.
Jak się położę to przechodzi.
A mnie się brzusio napina i napina - nie mam bólu przy tym.
Ja mam podobnie, np. jak długo stoję w kuchni albo się nachodzę.
Zawadka mi też lekarz powiedział, że jak coś wyjdzie to przed porodem zrobią zastrzyk z antybiotykiem, tylko nie wiem co to znaczy przed porodem
Martynka może skontroluj ciśnienie.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Cisnienie od poczatku ciazy mam w normie, cisnieniomierz tez jest w domku, wiec na bierzaco kontroluje.
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Martynka1987 ja też mam od 3 dni takie napady gorąca Normalnie nie wiem co się dzieje, ja zawsze taki zmarzluch naubierany jak "cebulka" a teraz takie napady. Ciśnienie też w normie Chyba dziś się gina zapytam co to jest...
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MADZIU mnie tez sie brzusio napina ostatnio to dobrych kilka razy dziennie Ale chyba juz tak musily miec A z jednej strony to dobrze ze nas to nie boli :-)
Mnie dzis brzuch jak n @ BOLI ide wziasc nospe Czyzby moze i umnie sie cos zaczynalo ??????????Wczoraj i w nocy bigunka i zolad i wymioty a dzis BRZUCH boli
Mnie dzis brzuch jak n @ BOLI ide wziasc nospe Czyzby moze i umnie sie cos zaczynalo ??????????Wczoraj i w nocy bigunka i zolad i wymioty a dzis BRZUCH boli