reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Ciśnienie mam w normie, już mi trochę lepiej, ale stracha miałam, na szczęście niunio się rusza.

Zawadka też myślę, że dostaniesz antybiotyk i do porodu pozbędziesz się bakterii, lepiej, że teraz wyszło niż później.:tak:

reklama
ZAWADKA ZGADZAM SIE Z DZIEWCZYNAMI :-)
JUSTYNKA wspolczuje co tych twoich dolegliwosci :-( 3 maj sie jakos
MINISIA dobry masz pomysl ze jak co to w dniu terminu idz do szpitala i tam napewno ci pomoga No ale miejmy nadzieje ze do 9 bedziesz juz tulic mala w ramionach :-)

A ja dzis jak na glownym mam klopoty z zoladkiem :-(

Ja wczoraj wieczorkiem miałam takie wybuchy gorąca ze mi sie słabo robiło, i głowa strasznie bolała. O 3 w nocy wyszłam z psem na podworko zeby sie przewietrzyc bo sie zle czułam i potem było juz troche lepiej.
A co do dretwienia rąk, to ja mam prawą reke od prawie 2 tygodni cały czas zdretwiałą, a lewa dretwieje co jakis czas i ciezko cokolwiek mi robic, ale sie juz troche do tego przyzwyczaiłam, lekarz tylko powiedział ze to jakis ucisk, ze pod koniec ciazy duzo kobiet tak ma i ze przejdzie mi jak urodze :sorry2::sorry2:

A mnie się brzusio napina i napina - nie mam bólu przy tym.
Czuję dyskomfort i muszę zmieniać pozycję.
Jak się położę to przechodzi.

Ja mam podobnie, np. jak długo stoję w kuchni albo się nachodzę.

Zawadka mi też lekarz powiedział, że jak coś wyjdzie to przed porodem zrobią zastrzyk z antybiotykiem, tylko nie wiem co to znaczy przed porodem :confused:
Martynka może skontroluj ciśnienie.

Martynka1987 ja też mam od 3 dni takie napady gorąca:rofl2: Normalnie nie wiem co się dzieje, ja zawsze taki zmarzluch naubierany jak "cebulka" a teraz takie napady. Ciśnienie też w normie:tak: Chyba dziś się gina zapytam co to jest...

reklama
MADZIU mnie tez sie brzusio napina ostatnio to dobrych kilka razy dziennie Ale chyba juz tak musily miec A z jednej strony to dobrze ze nas to nie boli :-)

Mnie dzis brzuch jak n @ BOLI ide wziasc nospe Czyzby moze i umnie sie cos zaczynalo ??????????Wczoraj i w nocy bigunka i zolad i wymioty a dzis BRZUCH boli

Do góry