reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

mi też cała ciąża szbyko zleciała a teraz masakra.... mała dzis strasznie nisko sie rozpycha, wciąż w okolicach spojenia, chwilami bóle @ ale nic do przodu się nie posuwa. Ta koleżanka pozytywnie mnie nastawiła tym wyjściem do domu po 6h, bo martwie sie o Laurusie jak to w końcu wyjdzie...:confused:

reklama
Niby fajnie ze tak szybko wyszla bo kazda z nas po porodzie bedzie czekala na dzien kiedy z dzieckiem wroci do domu ale kurcze 6h to bym sie bala jak dla mnie to zaszybko:szok:
Moja maluda mnie kopie ciagle wysoko tak mi zoladek masakruje ze az boli i mam wrazenie ze zaraz mi cos peknie:szok:
Za to skurczy zero:-( tylko ta noga troszke boli bo coraz bardziej mi puchnie:no: a jak mowilam ginowi to machnal reka ze to nic takiego.Teraz jak sie nic wczesniej nie wydarzy ide 1 do gina wiec zobaczymy co powie??? jesli nic konkretnego 9 w dniu terminu zglaszm sie na oddzial i niech sie mna zajma.Bronilam sie zeby nie lezec ale moj S moze wziasc wolne wiec bedzie mial kto maludami sie zajac a tam mnie napewno szybko wypchna bo maja duzo pacjentek;-) na to licze ale miejmy nadzieje ze do 9 juz bede mala tulila:tak:
Wlasnie a cwiczycie na tych pilkach??? ja mam lenia i takie troszke nijakie nastawienie bo nie bardzo wierze ze cos to da.

no i znowu ja, jeden po drugim:baffled: dyżurna jęcząca:sad:

dziś tak mi boli spojenie że nie moge łazic, co krok zrobie to jakbym sie złąmać miała:baffled: a mała chyba jednak będzie kawał baby bo jak sie rusza, choć troche, to czuje jakby cały wór w którym jest miałby sie rozerwać:baffled: nie fajne uczucie.

Minisia ja nie ćwiczę na piłce ale dziś odstawiłam no-spę, niech się dzieje co chce:-D, od jutra biorę się za porządki w domu noi skończy sięM życie w celibacie:-p, może się to wszystko skumuluje i pojadę:-D

Kurcze dziewczyny nie wiem co jest dzisiaj grane, ale najpierw po 11.00 zaczęły mi się pojawiać mroczki przed oczami. Wyszłam na powietrze, w nadziei, że przejdzie, ale jak wróciłam to zaczęły się nasilać i głowa zaczęła mnie boleć, potem jakoś dziwnie mi prawa dłoń zdrętwiała kompletnie, że nie mogłam ziemniaków obrać na obiad, jak już przeszło to znów się mroczki nasiliły i aż mi teraz jest niedobrze. Ból głowy się nasila, ale nie mogę leżeć bo jeszcze bardziej boli, cały świat mi lata przed oczami. :szok: Cyba musze do gina zadzwonić, bo aż się martwie co jest?! Miała któraś tak???????

Wanilia moze jakis ucisk masz. Ale faktycznie najpierw sprawdz cisnienie sobie:tak:
Justyneczka normalnie szkoda mi ciebie tak sie meczysz. A tak wczesniej sie malutka pchała a teraz????

hejka dziewczyny

Wanilia ja tez bym stawiała na ucisk

ehh musze sie wyżalić bo wyszły mi złe wyniki z wymazu pochwy wyhodowano bakterie i dopiero jutro będę dzwonić d gina z pytaniem co w tej sprawie robimy czy szpital i cc czy próba leczenia ehh jakoś mi to humorek popsuło buuuuu

trzymajcie kciuki plizzzzzzzzzzzzzz

reklama
Zawadka o ile dobrze wiem to mozliwe ze podadza Ci antybiotyk przed porodem, albo juz teraz zaczna leczenie. Ja mimo wszytko byłabym zadowolona ze teraz juz to wyszło a nie przed samym porodem:tak: Napewno wszytko bedzie dobrze. Trzmam kciuki a ty po wizycie zaraz daj znac:tak:

Do góry