reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

NATUSIA ja sie nie znam Mnie tez swedzi brzysio ale najbardziej to zaraz nad pepkiem ale nic mi tam nie wyskoczylo tylko jak sie drapie to mam brzuch czerwony ale to od drapania A tobie rozumiem ze cos tam wyskoczylo ???????
Kurcze lepiej idz to skontrolowac

MARMA wspolczuje dolegliwosc 3 maj sie jakos

reklama
witam

w końcu mam chwilkę po całym dniu biegania

NatusiaMa-hmm nie wiem co Ci doradzić jedynie to może na swędzenie weź wapno i staraj sie jak najszybciej skonsultowac z lekarzem a może jak masz mozliwośc podejdź do szpitala na oddział ginekologiczny i podpytaj.

Marna - głowa Cie boli od ciśnienia? kurczę ja mam tak od kilku dni że nie boli tylko ćmi i modlę się oby to nie było od cisnienia bo już to pzrerabiałam :-( do tej nie miałam żadnego problemu z cisnieniem w tej ciąży ale może jednak zaopatrzę się w ciśnieniomierz

byłam dziś u gina i przepisał mi lekarstwa i mówił ze te bakterie na szczęscie nie wywołują u dziecka zapalenia płuc wiec mam nadal furtkę na poród naturalny :-)
ehh naczytałam się w necie i tylko nakręciłam niepotrzebnie a gin spokojny.

Dziewczyny ja jutro idę zrobić badanie próby wątrobowej i zobaczymy jakie będą wyniki:sorry2:
zawadka ja piję wapno codziennie ale to nie pomaga teraz na ten mój brzuch.

reklama
Natusia to teraz za ciebie trzymamy kciuki oby wyniki wyszly dobrze no i zeby przyczyne szybko zdiagnozowali!!!
Kiedy bedziesz miala wyniki wiesz?

Do góry