reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Gratulacje Beza.
Antuanet24
Październikowe mamy'08
dorotka a może po wizycie Cię tak kłuje? Bo jak lekarz Ci badał brzuch to może coś tam ponaruszał mięśnie?Ja sie musze na dniach ogolic bo od ostatniego golenia zaroslam heheh A mnie dzis kuje w podbrzuszu na samym dole Co jakis czas mnie kuje :-(Pokuje kilka sekund lub ciut dluzej i przestaje ale to boli fest jak tak chyci,Kurka moze ja sie tak bede przygotowywala ????????

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANTUANET wlasnie raczej nie bo mnie od dzis rana tak kuje Wczesniej tego nie mialam i nawet u gina na poczekalnie mne te kucie zlapalo :-(
GUSIU masz racje jak tak kuje to mozna sie posrac u mnie przynajmniej tak jest ze to jest okropne :-(
Dzis jeszcze mnie pokulo kilk razy ale coz najwidoczniej chyba tak ma byc Bo mala FIKA :-)
GUSIU masz racje jak tak kuje to mozna sie posrac u mnie przynajmniej tak jest ze to jest okropne :-(
Dzis jeszcze mnie pokulo kilk razy ale coz najwidoczniej chyba tak ma byc Bo mala FIKA :-)
J
justyneczka
Gość
jess, jak mi dziś cycki bolą...i ciężkie są jak smok. jedna piers chyba z 5 kilo waży

magdziunia
Październikowa Mama'08
Takie kłucie to ja miałam jak wracałam z wizyty od gina.
A piersi to mnie bolą i mrowią od 3 dni - czyżby pokarm się zbierał w większej ilości.
Czuję się jak dojna krowa
A piersi to mnie bolą i mrowią od 3 dni - czyżby pokarm się zbierał w większej ilości.
Czuję się jak dojna krowa

J
justyneczka
Gość
Czuję się jak dojna krowa![]()
dokładnie, tak jak ty to odczuwam

magdziunia
Październikowa Mama'08
Ulżyłabym sobie laktatorem, ale po pierwsze nie mam a po drugie mogłabym przyspieszyć poród a jeszcze nie chcę.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A ja jak was poczytalam to zmotywowalyscie mne do depilacji tylko jeszcze nie wiem czy dzis czy jutro :-)