reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Gratulacje Beza.
Antuanet24
Październikowe mamy'08
dorotka a może po wizycie Cię tak kłuje? Bo jak lekarz Ci badał brzuch to może coś tam ponaruszał mięśnie? Mi ostatnio jak badał "dno macicy" to myślałam że urodzę na samolocieJa sie musze na dniach ogolic bo od ostatniego golenia zaroslam heheh A mnie dzis kuje w podbrzuszu na samym dole Co jakis czas mnie kuje :-(Pokuje kilka sekund lub ciut dluzej i przestaje ale to boli fest jak tak chyci,Kurka moze ja sie tak bede przygotowywala ????????
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANTUANET wlasnie raczej nie bo mnie od dzis rana tak kuje Wczesniej tego nie mialam i nawet u gina na poczekalnie mne te kucie zlapalo :-(
GUSIU masz racje jak tak kuje to mozna sie posrac u mnie przynajmniej tak jest ze to jest okropne :-(
Dzis jeszcze mnie pokulo kilk razy ale coz najwidoczniej chyba tak ma byc Bo mala FIKA :-)
GUSIU masz racje jak tak kuje to mozna sie posrac u mnie przynajmniej tak jest ze to jest okropne :-(
Dzis jeszcze mnie pokulo kilk razy ale coz najwidoczniej chyba tak ma byc Bo mala FIKA :-)
J
justyneczka
Gość
jess, jak mi dziś cycki bolą...i ciężkie są jak smok. jedna piers chyba z 5 kilo waży
magdziunia
Październikowa Mama'08
Takie kłucie to ja miałam jak wracałam z wizyty od gina.
A piersi to mnie bolą i mrowią od 3 dni - czyżby pokarm się zbierał w większej ilości.
Czuję się jak dojna krowa
A piersi to mnie bolą i mrowią od 3 dni - czyżby pokarm się zbierał w większej ilości.
J
justyneczka
Gość
dokładnie, tak jak ty to odczuwam
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ulżyłabym sobie laktatorem, ale po pierwsze nie mam a po drugie mogłabym przyspieszyć poród a jeszcze nie chcę.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A ja jak was poczytalam to zmotywowalyscie mne do depilacji tylko jeszcze nie wiem czy dzis czy jutro :-)