reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Dziewczyny wiem ze bvralyscie ten Fenoterol i Isoptin. i wiem ze sie zle czulysci...ja wzielam 1.5 h temu i cala sie trzese i mi niedobrze:-(to tak ma byc? a brzuch nadal twardy jak kamien.a w ulotce napisali ze po kilku minutach zadziala.az mi sie ciezko pisze.masakra:-(

Blond dokladnie taka byla moja reakcja jak zaczelam brac z Mateuszkiem lezalam plackiem i niedobrze mi bylo.Dzis pewnie juz ci lepiej poto jest ten \Isoptin zeby zlagodzic skutki uboczne.Na "pocieszenie" Ci powiem ze skoro tak teraz zareagowalas to po odstawieniu pewnie urodzis bo dostaniesz silnych skurczy ja tak milam z Mati ale... nie urodzilam jednak Ty masz dosc silne skucze juz a ja nie mialam nic. Dasz rade bo wiem ze to samopoczucie jest takie kilku godzinne dzis musi byc dobrze.
Jak sie czujesz????

Dzieki dziewczyny.
wczoraj pare minut po tym poscie zaczal mi sie jezyk platac i zmierzylam socie cisnienie...140/87 i puls 152!!:szok:myslalam ze zejde i zadzwonilam do brata. powiedzial zeby dzwonic po pogotowie bo sama w domu bylam do tego:-(no ale moj wspol po kilku minutach przyszedl wiec nie zadzwonilam i po godzinie puls spadl do 134, pozniej do 115. stracha sie najedlismy wszyscy. balam sie co bedzie w nocy jak znowu bee musiala to wziac, ale juz taknie bylo:tak:tzn dalej mi sie rece trzesa ale jest 120/74 i 121 puls.ciesze sie ze przeszlo w miare ale nagroda za to jest miekki brzuch w koncu:tak:jakbym w ciazy nie byla:tak:nie moge sie przyzwyczic bo do tej pory ciagnal mnie strasznie.

Blondi ja jeszcze na puls biorę krople Mentoval. Naprawdę szybko puls po nich opada i w chwilkę czuję sie dobrze. Sama dobrze wiem co to te skoki pulsu oznaczają. Można je brac 3 razy dziennie po 5 kropelek. Polecam.

Blond biedactwo,wytrwasz do konca 37tyg trzymam kciuki.A jakie odpowiednie cisnienie ma byc?bo mi powiedzieli,ze dwa dni z rzedu mam podwyzszone,ale nie wiem ile:baffled:No i co robic,zeby obnizyc troszke???

reklama
ASIU ja po fenoterolu za kazdym razem po tabletce to pa jakiejs godzienie tez sie trzeslam tzn rece ale po jakims czasie mi to przechodzilo i zas po kolejnej tabletce to samo i tak ciagle ale nie ma tak zle przyzwyczaisz sie do trzesacych rak :-)To jeszcze 2 tygodnie brania tych tabletek ale one szybko mina i dobrze ze sie brzusio uspokoil :-)

Do góry